Jumbo Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Velký dobrý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 před 35 minutami, Jeronimo napsal: Velký dobrý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkný,Ty máš plný košík rolexek jak Velikonoční zajda
mlsoun1 Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Z ránaMěl jsem na ně chuť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 (upraveno) před 48 minutami, Jeronimo napsal: Velký dobrý. Pěkné Jarku. Stačí jen posunout práh vnímání velikosti (znám z vlastní zkušenosti). ------------------------------------------------ Já ASTROMASTER (brzo ti je asi šoupnu na servis (nejdou zle, ale dlouho nikde nebyly)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. března 2024 uživatelem Vit
Igicz Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Já zkouším řemen ze Squale než dorazí nový shark mesh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
childe Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Že by příchod jara Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
_lip_ Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Lip T26. Tuhle značku jsem prostě musel pořídit, aspoň se nemusím představovat [emoji3]
kaktusář Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 (upraveno) Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Murph 42 s AR a na jubilee k tomu. tyjo!!! já pořád nejsem rozhodnut, zatím jsem zůstal u tahu od hamiltonu k jinému typu hodinek ale máš to super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. března 2024 uživatelem kaktusář
mlsoun1 Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 před 14 minutami, _lip_ napsal: Lip T26. Tuhle značku jsem prostě musel pořídit, aspoň se nemusím představovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Teď už je nesmíš prodatJsou šik
brba Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Ráno som začínal s poriadnym kusom železa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spok Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
baza Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 IWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 před 4 hodinami, kaktusář napsal: tyjo!!! já pořád nejsem rozhodnut, zatím jsem zůstal u tahu od hamiltonu k jinému typu hodinek ale máš to super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak tohle je asi lepší varianta tahu, kde se dá koupit?
Jiří Sedlák Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 před 4 hodinami, _lip_ napsal: Lip T26. Tuhle značku jsem prostě musel pořídit, aspoň se nemusím představovat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo na ty jsem narazil když jsem hledal něco hranatého v automatu. Jen mohly mít místo datumu malou vteřinovku. Ale za ty peníze fakt dobrý.
Vortex-Tempus Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kaktusář Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 před 15 minutami, Jiří Sedlák napsal: Tak tohle je asi lepší varianta tahu, kde se dá koupit? ja to koupil v helveti...ale pozor na cenu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 před 6 minutami, Vortex-Tempus napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Gratulace i tady k parádnímu kousku!
kloubik Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se