bluman Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 (upraveno) sportova elegancia Upraveno 7. května 2024 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 Moc hezké jsou, ale nic sportovního na nich nespatřuju. Když nemají ani minutové indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 Když já bych hrozně rád klasické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 (upraveno) před 7 hodinami, MíraMíra napsal: Čím víckrát je tady od tebe vidím, tím víc jim přicházím na chuť. Pre kazdeho to asi nebude no zatial som nadseny. Hodinky vyberam starostlivo, s ohladom na skor konzervativny dizajn ktory sa rychlo neokuka. Tu som zariskoval… uvidime ako ustoja skusku casu Upraveno 7. května 2024 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 před 24 minutami, Vortex-Tempus napsal: Pre kazdeho to asi nebude no zatial som nadseny. Hodinky vyberam starostlivo, s ohladom na skor konzervativny dizajn ktory sa rychlo neokuka. Tu som zariskoval… uvidime ako ustoja skusku casu Je fakt, že míváš spíš jednoduší kousky, ale jak první dojem u mě nebyl úplně že wow, tak jim přicházím na chuť. Uvidíš, jestli se "nepřejí". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 před 5 hodinami, LovecK napsal: Jebat Brno Ani nemluv. Čeká mě zase opět a znova Praha na otočku a to město mezi OV a PHA bych nejraději vymazal z mapy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 Je třeba si to občas zpestřit i třeba podobnou trubičkovou úchylárnou V noci f.sexyZrovna včera jsem do toho zas šel. Zdá se, že jde o upgrade běžnější Luminox série.Předchozí modely byly jakési plastové hračky, ale tohle je game changer.LuminoxXL.3351 series 3350Mil-SpecProjekt byl zahájen v Japonsku a splňuje všechny nejdůležitější požadavkyMinisterstva obrany USA při vývoji modelu.Na Luminox, to má nezvykle parádní specs.Čéče žádný obyč Ronda strojek, prostě tam dali strojek s HeavyDrive a PreciDrive.Quartz, ETA F06.412 která má mít výdrž až 84 měsíců (7 let) a přesnost 10s za rok.Tohle mi trochu připomíná přesnost Super Quartzu u Breitling Endurance (trochu dražší hračka )Jinak, kromě už u Luminoxu známého těla z Carbonoxu, je tady 316L Stainless steel šroubovací dýnko, a Grade 5 Titanium otočná luneta. Tenhle setup dělá na váze 90g Šroubovací korunka, 300m WR, Sapphire + AR.V balení Setu, je ještě navíc camo NATO strap a vystěžejkovač, to potěší.“This is one of the most rugged and long-lasting and accurate watch that we have”Když to říkají Japonci, ve svým videu, tak jim věřím. Trochu bych, ale čekal vyšší cenovku za to všechno. Kdo ví, asi je to adekvátní.https://eu.luminox.com/products/mil-spec-inspiriert-46-mm-militaruhr-3351-sethttps://eu.luminox.com/blogs/news/luminox-launcht-neue-serie-mil-spec-inspiriert-3350?_pos=2&_sid=25e9a0343&_ss=r#alwaysvisible #luminox #milspec#everysecondcountsWhat is HeavyDrive?When a watch gets a shock, and experiences unbalance, not only the material but also the movement could suffer, influencing its quality afterward. With HeavyDrive technology, the watch gets a counter-impulse once impacted, which prevents the hand from skipping accidentally, and makes the watch tolerate unbalances significantly better than normalWhat is PreciDrive?PreciDrive optimizes the time precision of the watch to +/- 10 seconds/year deviation (dependent on wearing conditions). Thanks to an additional thermo-compensation unit, the motor pulses according to changes in the ambient and water temperature.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 3 hours ago, Jiří Sedlák said: Moc hezké jsou, ale nic sportovního na nich nespatřuju. Když nemají ani minutové indexy. Diky , no sportovny je outfit a hodinky (snad) dodavaju tu eleganciu , alebo som uplne mimo etiketu a modne kodexy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2024 před 53 minutami, bluman napsal: Diky , no sportovny je outfit a hodinky (snad) dodavaju tu eleganciu , alebo som uplne mimo etiketu a modne kodexy? Jo ták, tak to jo. U mě je tohle už docela společenský outfit, sportovní jsou tak ty tenisky. Ale tady jsem spíš mimo módní kodexy já. Pro mě jsou sportovní kraťasy a tričko. Každopádně hodinky jsou veskrze elegantní. Ačkoli oblekovky mají prý být na kůži, tah, byť elegantní je vlastně posouvá do sportovna. A co je vlastně sportovní? To co při sportu využiješ nebo to co nutně nemusíš sundat a přežije to? Jak je vidět, ty kodexy se dají dost ohýbat, a když má člověk trochu vkusu, je to ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 před 11 hodinami, bluman napsal: sportova elegancia Krásné hodinky i foto. Ten číselník je smalt? (email) --------------------------- Já PADIm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Tez preji Jo, skvelej AR ! Kdyz je ten svatek, tak jsem jim ustlal na kuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 před 57 minutami, ATOM napsal: Tez preji Jo, skvelej AR ! Kdyz je ten svatek, tak jsem jim ustlal na kuzi Kožka jim sekne.S nimi to máš jak u Panerai,každý den popř.,týden jiný řemínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 @ATOMjejich AR je luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 před 13 hodinami, bluman napsal: sportova elegancia Tak to je nádhera... K tričku, riflím i k obleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 před 10 hodinami, chief napsal: Na Luminox, to má nezvykle parádní specs. Čéče žádný obyč Ronda strojek, prostě tam dali strojek s HeavyDrive a PreciDrive. Quartz, ETA F06.412 která má mít výdrž až 84 měsíců (7 let) a přesnost 10s za rok. Též jsem zaregistroval. Nevypadaji zle. Nicmene s Etou je to spis krok zpet. Rada F je udajne neopravitelna a nastupcem jiz nevyrabenych vybornych servisovatelnych 955.112. Byt maji pouze plastove ozubene kolecka, dobry je pridani funkce heavy/preci. Skoda ze nadali Etu rady E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se