Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1992

• Akam

1425

• Vit

1199

• Kid_A

928

před 7 hodinami, MíraMíra napsal:

Čím víckrát je tady od tebe vidím, tím víc jim přicházím na chuť. 👍

Pre kazdeho to asi nebude no zatial som nadseny. Hodinky vyberam starostlivo, s ohladom na skor konzervativny dizajn ktory sa rychlo neokuka. Tu som zariskoval… uvidime ako ustoja skusku casu

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 24 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Pre kazdeho to asi nebude no zatial som nadseny. Hodinky vyberam starostlivo, s ohladom na skor konzervativny dizajn ktory sa rychlo neokuka. Tu som zariskoval… uvidime ako ustoja skusku casu

Je fakt, že míváš spíš jednoduší kousky, ale jak první dojem u mě nebyl úplně že wow, tak jim přicházím na chuť. Uvidíš, jestli se "nepřejí".

Odkaz ke komentáři

Je třeba si to občas zpestřit i třeba podobnou trubičkovou úchylárnou
V noci f.sexy

Zrovna včera jsem do toho zas šel. Zdá se, že jde o upgrade běžnější Luminox série.
Předchozí modely byly jakési plastové hračky, ale tohle je game changer.

Luminox
XL.3351 series 3350
Mil-Spec

Projekt byl zahájen v Japonsku a splňuje všechny nejdůležitější požadavky
Ministerstva obrany USA při vývoji modelu.

Na Luminox, to má nezvykle parádní specs.
Čéče žádný obyč Ronda strojek, prostě tam dali
strojek s HeavyDrive a PreciDrive.
Quartz, ETA F06.412 která má mít výdrž až 84 měsíců (7 let) a přesnost 10s za rok.
Tohle mi trochu připomíná přesnost Super Quartzu u Breitling Endurance (trochu dražší hračka )

Jinak, kromě už u Luminoxu známého těla z Carbonoxu, je tady 316L Stainless steel šroubovací dýnko, a Grade 5 Titanium otočná luneta. Tenhle setup dělá na váze 90g
Šroubovací korunka, 300m WR, Sapphire + AR.
V balení Setu, je ještě navíc camo NATO strap a vystěžejkovač, to potěší.

“This is one of the most rugged and long-lasting and accurate watch that we have”
Když to říkají Japonci, ve svým videu, tak jim věřím. Trochu bych, ale čekal vyšší cenovku za to všechno. Kdo ví, asi je to adekvátní.

https://eu.luminox.com/products/mil-spec-inspiriert-46-mm-militaruhr-3351-set

https://eu.luminox.com/blogs/news/luminox-launcht-neue-serie-mil-spec-inspiriert-3350?_pos=2&_sid=25e9a0343&_ss=r

#alwaysvisible #luminox #milspec
#everysecondcounts

What is HeavyDrive?
When a watch gets a shock, and experiences unbalance, not only the material but also the movement could suffer, influencing its quality afterward. With HeavyDrive technology, the watch gets a counter-impulse once impacted, which prevents the hand from skipping accidentally, and makes the watch tolerate unbalances significantly better than normal

What is PreciDrive?
PreciDrive optimizes the time precision of the watch to +/- 10 seconds/year deviation (dependent on wearing conditions). Thanks to an additional thermo-compensation unit, the motor pulses according to changes in the ambient and water temperature.

589cfa4c72aec41914160ecebeac5688.jpg

0b526d8351311b09e165e817848ca2bf.jpg

3b330e20b565939bf9083fb882bc4bc4.jpg

f17b8acdc6522b266a6522fdf179c9a5.jpg

6e920a634952acd196268d07d6fb09ca.jpg

c1997cf682ccf194c7b0374f33ccd800.jpg

60c8ce87a74deb5f04022225ed4b942b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

3 hours ago, Jiří Sedlák said:

Moc hezké jsou, ale nic sportovního na nich nespatřuju. Když nemají ani minutové indexy.

Diky 🙂, no sportovny je outfit a hodinky (snad) dodavaju tu eleganciu 🤔, alebo som uplne mimo etiketu a modne kodexy? 🤣

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, bluman napsal:

Diky 🙂, no sportovny je outfit a hodinky (snad) dodavaju tu eleganciu 🤔, alebo som uplne mimo etiketu a modne kodexy? 🤣

Jo ták, tak to jo. U mě je tohle už docela společenský outfit, sportovní jsou tak ty tenisky. Ale tady jsem spíš mimo módní kodexy já. Pro mě jsou sportovní kraťasy a tričko. Každopádně hodinky jsou veskrze elegantní. Ačkoli oblekovky mají prý být na kůži, tah, byť elegantní je vlastně posouvá do sportovna. A co je vlastně sportovní? To co při sportu využiješ nebo to co nutně nemusíš sundat a přežije to? Jak je vidět, ty kodexy se dají dost ohýbat, a když má člověk trochu vkusu, je to ok.

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, chief napsal:

Na Luminox, to má nezvykle parádní specs.
Čéče žádný obyč Ronda strojek, prostě tam dali
strojek s HeavyDrive a PreciDrive.
Quartz, ETA F06.412 která má mít výdrž až 84 měsíců (7 let) a přesnost 10s za rok.

Též jsem zaregistroval. Nevypadaji zle. Nicmene s Etou je to spis krok zpet. Rada F je udajne neopravitelna a nastupcem jiz nevyrabenych vybornych servisovatelnych 955.112. Byt maji pouze plastove ozubene kolecka, dobry je pridani funkce heavy/preci. Skoda ze nadali Etu rady E 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...