kolky87 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Rachota s Gčkom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Nikdy jsme nebyl fanoušek Seiko ale koukám že jich už mám 6 a jsou na cestě další… Člověk míní a “fórum” mění 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Před hodinou, bcmike napsal: u nás nutrie nic nenosí, naopak furt něco chtějí No právě,chtěla po mě sušenky co jsem nesl v podpaží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Dajtona v autě 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Středeční pohoda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 22 minutami, Kostra napsal: Středeční pohoda Tak to klaplo a musel jsi dát nakonec zahnuté stěžejky? Vypadá to fajnově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června V lese 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června První Doxy a naprosto super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června BB58 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Na rybách 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Dobrou chuť Všem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června (upraveno) * error * Upraveno 12. června uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června (upraveno) 8 hours ago, mlsoun1 said: Normálně kolem mne plavala nutrie a v tlamě měla košík jahod,tak jsme udělali výměnu A co si dal do vymeny Ty? Pozeram, hodinky Ti ostaly.. Upraveno 12. června uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 6 minutami, bluman napsal: A co si dal do vymeny Ty? Pozeram, hodinky Ti ostaly.. Hodinky nechtěla,neboť jsem ji vysvětlil,že jsem na čekačce na SD a jiné už kupovat nebudu.Ale nesl jsem sušenkya ty má moc ráda.Slušná výměna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Tak zase tam kam patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Nuda ve vlaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 2 hodinami, petr4612 napsal: První Doxy a naprosto super. Jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 5 minutami, OndraPod napsal: Nuda ve vlaku S těmito hodinkami?Sundej je a nafoť ze všech stran.Nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se