Kamil.K Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Dobré ráno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června před 12 hodinami, Kid_A napsal: sedej ti, jojo Díky, pane Kide a neska tak… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Exp 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Dlouho jsem hranatým hodinkám nemohl přijít na chuť. Tyhle sedí perfektně 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června před 11 minutami, financ napsal: Dlouho jsem hranatým hodinkám nemohl přijít na chuť. Tyhle sedí perfektně Jsou skvely a jsem rad, ze tady ted nejak pribyvaji. To jsou eMka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června @financ Gratuluju, říkal jsem si že to nebude dlouho trvat - "Large" Santosky v naprosto dokonalé "dědkovské" kombinaci, kdo nenasadí na ruku, ten nepochopí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června (upraveno) před 3 minutami, warann napsal: Jsou skvely a jsem rad, ze tady ted nejak pribyvaji. To jsou eMka? Plnotucny, emka mi sedly ve fullgoldu. Upraveno 28. června uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června před 4 minutami, Radek124 napsal: @financ Gratuluju, říkal jsem si že to nebude dlouho trvat - "Large" Santosky v naprosto dokonalé "dědkovské" kombinaci, kdo nenasadí na ruku, ten nepochopí Neslo odolat, jsou skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června (upraveno) @financ Jsou parádní a zrovna na Tvou ruku sednou naprosto skjvěle - u mě se ode dne co mám "Casio edition" taky máloco jiného tikajícího dostane na ruku... Upraveno 28. června uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Posledni den skoly:) 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června před 11 hodinami, FiXilVer napsal: Dakujem Uz boli aj 40m pod morom Pěkně! A zrovna to potápění je pro ně standard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Zase nějaký potápky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června V 17. 6. 2024 v 11:01, kaktusář napsal: Netuším, jak se jmenuje a asi to není ani žádná rarita, protože takto kvete cca 10x za sezónu. A to ho ani nehnojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června před 33 minutami, Jumbo napsal: Netuším, jak se jmenuje a asi to není ani žádná rarita, protože takto kvete cca 10x za sezónu. A to ho ani nehnojím. moc pěkný květ, paráda - mám pocit, že tahle kytka patří do rodu stapélií, možná trošku smrdí... https://sukulenty.estranky.cz/clanky/pestitelska-praxe/stapelia-grandiflora.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Dnes bude Smetanova Litomyšl, tak něco krásně blýskavého. Jsou to qartzky a chodí naprosto neskutečně. V období mezi změnou času dělají 2 sec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Želvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června před 14 hodinami, Pivas napsal: @KAL - Sedi ti siper! Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se