Kid_A Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 před 1 hodinou, Vit napsal: Díky kamaráde, měním po téměř 26-ti letech zaměstnavatele, tak to tu teď trochu flákám. Vite, tak to drzim palce, at jde vsechno dobrea oslav to novyma hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Před hodinou, Gustaf napsal: Tys je vzal z inzerce? Já je vždy chtěl...jsou boží... Jojo, taková " rychla" vymena Brno/ ceskej venkov :-)) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 U dnes za D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 I dnes za D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Nechtěji z té ruky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Hezky vecer s ledovym cajem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 před 3 hodinami, Kid_A napsal: Vite, tak to drzim palce, at jde vsechno dobrea oslav to novyma hodinkama Děkuju Jirko. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 @kuncák7Gratuluji, tak tuhle výměnu vyhráls na plné čáře PS: Na astronautských béčkách (ve stejné ráži) jsem si na “marsovskou oranžovou”musel počkat až do večera… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Taky jedna západovka whitee 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 před 3 hodinami, tikzot napsal: Taky jedna západovka whitee Krásná 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Flígr Friday a Ribsáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 Dobré ráno z náměstí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 před 5 minutami, mlsoun1 napsal: Dobré ráno z náměstí Pěkné to máš, že tys byl mlsat v cukrárně? ----------------------------------------- Já pořád Orienty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 před 19 minutami, Vit napsal: Pěkné to máš, že tys byl mlsat v cukrárně? ----------------------------------------- Já pořád Orienty. Tož díky,VíteOrienty dobrý,ale pořád vzpomínám na MB a ty nemůžu dostat z hlavy Cukrárna je zavřená teď ráno,ale upřímě,zákusek byl.S majitelem se známe dost dobře,neboť mi bydlí za zadkem a venčíme psíčky a vždy když jdu okolo,tak mi v ústech přistane nějaký nový kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 před 17 hodinami, Vit napsal: ........měním po téměř 26-ti letech zaměstnavatele, tak to tu teď trochu flákám. Tak ses nakonec odhodlal? Držím ti pěsti ať jsi spokojený. ------------------------------------------------------------------ Já jsem dnes ráno místo do práce vyrazil do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 Na sportaka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 Pořád Háčka s tahem.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se