Tomak Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 30 minutami, Pozorovatel napsal: Dobrá kombinace. Odkud je ten strap? https://cnswatchbands.com mam dva. Jeden s leštěným a druhý s broušeným HW a teď u moře se to hodí, si to občas prohodit aby to NATO pořádně uschlo. Chtěl bych pořídit něco kvalitnějšího ale ono nic moc není v těch 21mm a když už jo, tak zas není barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Před hodinou, horskjan napsal: Hromada radosti za pár korun (vzhledem k jiným kouskům tady a konec konců i u mě doma) Skvele, je uplne videt, ze z nich mas uprimnou radost a tesis se z nich. To se mi libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 49 minutami, lassie napsal: https://cnswatchbands.com mam dva. Jeden s leštěným a druhý s broušeným HW a teď u moře se to hodí, si to občas prohodit aby to NATO pořádně uschlo. Chtěl bych pořídit něco kvalitnějšího ale ono nic moc není v těch 21mm a když už jo, tak zas není barva Přesně, to nechápu, když v dnešní době je těch hodinek s 21mm už celkem dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Občan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Zdravím z olympijské vesnice 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Před hodinou, ATOM napsal: Skvele, je uplne videt, ze z nich mas uprimnou radost a tesis se z nich. To se mi libi Je to tak, mám... "Plevelím" to tu převážně jen těmito, ale nemůžu si pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Pro dnešek hotovo, hurá k vodě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 2 hodinami, chief napsal: Zdravím z olympijské vesnice at se dari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Před hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Pro dnešek hotovo, hurá k vodě! jaka to je velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Kdo pozná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července @Baker seamaster? 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 47 minutami, Kid_A napsal: jaka to je velikost? 41 prosím, ref.124300 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 4 hodinami, horskjan napsal: Je to tak, mám... "Plevelím" to tu převážně jen těmito, ale nemůžu si pomoct No, to jsme na tom stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 2 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: 41 prosím, ref.124300 Sednou ti skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 2 hodinami, shewcza napsal: @Baker seamaster? Velmi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 13 minutami, Kid_A napsal: Sednou ti skvele Dekuji! Bylo to dílo náhody, ale jsem rád, že jsem zatím na chvíli kompletní . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července V 30. 7. 2024 v 17:25, petr4612 napsal: Baví mě víc než jsem čekal... Zdravím kolegu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se