ATOM Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 před 12 minutami, mlsoun1 napsal: No konečněTy ty Primky úplně vyzdvihuješ do výšin.Z celé produkce vintage kousků se mi líbí nejvíce Diplomaty(žeru i ty nové 40 mm) a Eleganty,hvězdičky,žluté Humberta a ty Tvé dvojky.Samo že CWC jsou parádní,ale tyto,to je mňamka a vždy jak je vystavíš,tak má dušička je v extázi Diky, no jsou to skvele udelane primky. Uz je spis tak setrim
mlsoun1 Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 Právě teď, ATOM napsal: Diky, no jsou to skvele udelane primky. Uz je spis tak setrim Není za co.Takže takové sváteční,to se nedivím
ATOM Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 před 27 minutami, mlsoun1 napsal: Není za co.Takže takové sváteční,to se nedivím Presne, obcas je s radosti natahnu a uzivam si toho skveleho kontrastu matne cerneho ciselniku, nazloutlych indexu a krasnych bilych rucek. Je to opravdu paradni kombinace, ktera me nikdy neomrzi. Bohuzel si na ne zacina brousit zuby nejstarsi synek CWC jsou skvele tooly. Porad z nich mam radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
scottsdale Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 před 40 minutami, AndyAaron napsal: 36mm pohodli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Wow, to jsou marine 36 kleine Sekunde?
Akam Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 Před hodinou, AndyAaron napsal: 36mm pohodli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nice! 1
AndyAaron Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 Wow, to jsou marine 36 kleine Sekunde? Je to tak
childe Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 (upraveno) GS dneska zůstaly doma a šanci dostaly astrony. Nato jsem vyměnil za tah, který je pohodlný. Uvidím jak pohodlný bude odpoledne kvůli minimální mikroregulaci, ale to už jsem tak trochu hnidopich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. srpna 2024 uživatelem childe 1
kaktusář Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
KAL Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 před 14 hodinami, Tomak napsal: XX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc hezký kousek 1
mlsoun1 Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 Dobré ránko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 před 42 minutami, kaktusář napsal: Moc hezké rostlinky. --------------------- Já CERTINA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kaktusář Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 před 23 minutami, Vit napsal: hezké rostlinky děkuji, bohužel mi uniklo kvetení thelocactus heterochromus, viděl jsem jen zbytky květů
Kupa54 Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 Dobré ráno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
tommasini Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 Fakt si je užívám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
horskjan Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. I dnes stejně, s Oriskami... 3 1
mlsoun1 Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 před 3 hodinami, Kupa54 napsal: Dobré ráno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdar Pavlíku,ty indexy jsi si dodělával sám,nebo někde na zakázku?To jsem ještě neviděl takový postarší kousek s tak výrazným barvivem.Ale je to šik,líbí se mi to
sodekcz Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se