mlsoun1 Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Tož čekáme na žvanec a prďola pozoruje kočku na střeše 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna před 53 minutami, mlsoun1 napsal: Zdar Pavlíku,ty indexy jsi si dodělával sám,nebo někde na zakázku?To jsem ještě neviděl takový postarší kousek s tak výrazným barvivem.Ale je to šik,líbí se mi to Ahoj Marceli, jsou to staré paštiky a vypadala barva na indexech, tak mi synátor udělal novou výplň v barvě cifru. Taky se mi to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna před 12 minutami, Kupa54 napsal: Ahoj Marceli, jsou to staré paštiky a vypadala barva na indexech, tak mi synátor udělal novou výplň v barvě cifru. Taky se mi to líbí Díky za info,Pavlíku.Moc pěkně to udělal.Ty hodinky to vyneslo zase o něco výše.Tož si nech dařit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna před 6 minutami, mlsoun1 napsal: Díky za info,Pavlíku.Moc pěkně to udělal.Ty hodinky to vyneslo zase o něco výše.Tož si nech dařit Díky Marceli. Aj tobě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna (upraveno) Petrolejový Upraveno 13. srpna uživatelem špelda66 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna stravili jsme spolu pekny cas mimo civilizaci i signal, ale mam je furt na ruce. Dnes na martini, na mori jsem mel vic pasku, abych mohl susit, treba MN. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Blbnu, náramek u hodinek nesnášim 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Oktagon z minulého století Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Léto jak má být… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna před 7 hodinami, KAL napsal: Moc hezký kousek Díky, jsou i megapohodlný a přesný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peša Tomáš Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se