chief Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 5 hours ago, Radek124 said: Úterek je daleko - od dopoledne u nás k tomuhle přibyl půlmetr, ještě jeden metr a začne to být fakt problém... Snad to moc nestoupne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Leje jak z konve... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září před 14 hodinami, Juraj11 napsal: Stále na ruce Sent from my iPhone using Tapatalk Tvl, chvilku se zdržíš s focením hodinek a tatarák už začíná zelenat! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Naomi Uemura 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září U nás už protrháno a místy už zase Zoncna rumpluje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září SEIKO Tuna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Vše zabezpečeno.5 metrů od baráku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Plaveme,tak se venčí v kopcích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Zda sa ze u nas apokalypsa skoncila alebo si aspon dala pauzu… 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Neprší tak se nezdvihá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Před hodinou, mlsoun1 napsal: Plaveme,tak se venčí v kopcích Držím palce, ozvi se kamaráde, pokud bys něco potřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hattori Seiko Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Casio Royale 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září před 49 minutami, Vit napsal: Držím palce, ozvi se kamaráde, pokud bys něco potřeboval. Díky VíteVážím si tohoPřed měsícem jsem dal nové tepelné čerpadlo,momentálně je pod vodou.Říkal jsem těm technikům,že ho chci na druhou stranu.Ale to bylo keců s že to tak být nemá a přitom má.V papírech to měli.No naštěstí jsem si před půl rokem musel zvýšit pojistku o 100%,tak snad to bude ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Vše zabezpečeno.5 metrů od baráku To je sakra blízko Držím palce, aby nedošlo na nejhorší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září před 30 minutami, mlsoun1 napsal: Díky VíteVážím si tohoPřed měsícem jsem dal nové tepelné čerpadlo,momentálně je pod vodou.Říkal jsem těm technikům,že ho chci na druhou stranu.Ale to bylo keců s že to tak být nemá a přitom má.V papírech to měli.No naštěstí jsem si před půl rokem musel zvýšit pojistku o 100%,tak snad to bude ok. Taky držím pěsti, snad už to odchází Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září před 1 minutou, DarylVanHorne napsal: To je sakra blízko Držím palce, aby nedošlo na nejhorší. Dík,barák jsem obložil 40-ti pytli písku,to bude stačit,nejsem naštěstí podsklepen,soused podemnou už je potopen.Ale zatím neprší už x hodin,tak snad to bude ok.Ale jak je toto nad Bouzovem,tak to není dobré.Viz.,obrázek-zahrada je celý spodek pod vodou.Vůz jsem musel nechat v garáži,už nešlo vyjet,bylo to rychlé.Tak snad už to bude okDíky 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Také držím palce, ať se už situace alespoň nezhorší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se