Jump to content

Co máte právě na ruce?

Recommended Posts

před 2 hodinami, DarylVanHorne napsal:

Hmmm, tak já si zatím nechám tu stávající a třeba se mi ji podaří vysvětlit, jaké dárky má kupovat 🤣

Ta moje si pro změnu vymyslela kočku, tak jsme se dnes jeli na to škvrně podívat. Ženy jsou neuvěřitelný... Hned prý: no vidíš, ta ti bude ladit k těm novým hodinkám 😂 No, myslím, že by to ladilo 👍 A kotě má vkus hodinky zaujaly, tak si ho za měsíc asi vezmeme. Tedy asi určitě, ono když si žena něco umane...🤣

IMG_20240911_172323884.jpg

IMG_20240911_175039852.jpg

Kočka je fajn a opravdu ladí k tvým Mido, mimochodem jsou to jediné hodinky, které mi v poslední době zvedly tep. Měl jsem je na ruce minulý týden takovém malém obchůdku pod Neuswansteinem a jsou úžasné a to byly jen v oceli. Škoda, že nemůžu mít všechno 🤣 Užívej si je, jsou parádní.

• Thanks 1

před 3 minutami, Kupa54 napsal:

Kočka je fajn a opravdu ladí k tvým Mido, mimochodem jsou to jediné hodinky, které mi v poslední době zvedly tep. Měl jsem je na ruce minulý týden takovém malém obchůdku pod Neuswansteinem a jsou úžasné a to byly jen v oceli. Škoda, že nemůžu mít všechno 🤣 Užívej si je, jsou parádní.

Děkuju moc 👍 Tak on to byl klasický deal něco za něco. Manželka: "Jen si je kup, jsou krásný. No když budeš mít ty hodinky tak bychom mohli mít tu kočku, viď? 🤣"

Jdou na to chytře potvory 😂 Jakmile ukážete slabinu, tak jste v pr...

Kotě to samý: no podívej na ty kukadla. A navíc se mi fakt hodí k hodinkám 🤣😇

• Haha 1

Právě teď, DarylVanHorne napsal:

Děkuju moc 👍 Tak on to byl klasický deal něco za něco. Manželka: "Jen si je kup, jsou krásný. No když budeš mít ty hodinky tak bychom mohli mít tu kočku, viď? 🤣"

Jdou na to chytře potvory 😂 Jakmile ukážete slabinu, tak jste v pr...

Kotě to samý: no podívej na ty kukadla. A navíc se mi fakt hodí k hodinkám 🤣😇

Jak jsem četl chytře a potvory, bylo mi hned jasné, že mluvíš o kočkách 🤣

• Haha 1

tyhle hamiltony mám v současnosti z mechanických hodinek nejraději. jsou výborně čitelné,  jsou nízké,  mají skvělou výdrž, jsou přesné a relativně lehké,  zvláště na kůži...

20240912_075529.jpg

• Like 1

V 10. 9. 2024 v 12:18, LVA napsal:

Pěkný! Víte, jaký typ hodinkového strojku je uvnitř? Zkoušel jsem se podívat, který je v tom mém, ale zatím bez úspěchu.

20240910_102559.jpg

V mojich je pravdepodobne rovnaky, ale tiez ho neviem identifikovat.IMG_8894.jpeg.6b89ba1ce90068017955ef041801caa2.jpeg

• Like 1