Kupa54 Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Odesláno 11. září 2024 před 2 hodinami, DarylVanHorne napsal: Hmmm, tak já si zatím nechám tu stávající a třeba se mi ji podaří vysvětlit, jaké dárky má kupovat Ta moje si pro změnu vymyslela kočku, tak jsme se dnes jeli na to škvrně podívat. Ženy jsou neuvěřitelný... Hned prý: no vidíš, ta ti bude ladit k těm novým hodinkám No, myslím, že by to ladilo A kotě má vkus hodinky zaujaly, tak si ho za měsíc asi vezmeme. Tedy asi určitě, ono když si žena něco umane... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kočka je fajn a opravdu ladí k tvým Mido, mimochodem jsou to jediné hodinky, které mi v poslední době zvedly tep. Měl jsem je na ruce minulý týden takovém malém obchůdku pod Neuswansteinem a jsou úžasné a to byly jen v oceli. Škoda, že nemůžu mít všechno Užívej si je, jsou parádní. 1
Borra Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Odesláno 11. září 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Odesláno 11. září 2024 Furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
DarylVanHorne Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Odesláno 11. září 2024 před 3 minutami, Kupa54 napsal: Kočka je fajn a opravdu ladí k tvým Mido, mimochodem jsou to jediné hodinky, které mi v poslední době zvedly tep. Měl jsem je na ruce minulý týden takovém malém obchůdku pod Neuswansteinem a jsou úžasné a to byly jen v oceli. Škoda, že nemůžu mít všechno Užívej si je, jsou parádní. Děkuju moc Tak on to byl klasický deal něco za něco. Manželka: "Jen si je kup, jsou krásný. No když budeš mít ty hodinky tak bychom mohli mít tu kočku, viď? " Jdou na to chytře potvory Jakmile ukážete slabinu, tak jste v pr... Kotě to samý: no podívej na ty kukadla. A navíc se mi fakt hodí k hodinkám 1
Kupa54 Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Odesláno 11. září 2024 Právě teď, DarylVanHorne napsal: Děkuju moc Tak on to byl klasický deal něco za něco. Manželka: "Jen si je kup, jsou krásný. No když budeš mít ty hodinky tak bychom mohli mít tu kočku, viď? " Jdou na to chytře potvory Jakmile ukážete slabinu, tak jste v pr... Kotě to samý: no podívej na ty kukadla. A navíc se mi fakt hodí k hodinkám Jak jsem četl chytře a potvory, bylo mi hned jasné, že mluvíš o kočkách 1
DarylVanHorne Odesláno 11. září 2024 Nahlásit Odesláno 11. září 2024 (upraveno) Chudáci netuší jaké peklo je čeká Už teď to kotě váží skoro to, co oni No to bude zase průser.... Doma bude veselo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. září 2024 uživatelem DarylVanHorne 1
bluman Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 Este trochu pred prichadzajucou potopou. Vytahujte dajvery na ten armagedon.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
childe Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 U nás na "západě ' by to nemělo být tak hrozné. Ale jsem připraven i na případný "ponor" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kaktusář Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 tyhle hamiltony mám v současnosti z mechanických hodinek nejraději. jsou výborně čitelné, jsou nízké, mají skvělou výdrž, jsou přesné a relativně lehké, zvláště na kůži... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Kupa54 Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 Dobré ráno, zatím s mírným deštěm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DarylVanHorne Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 Venku opět šedivá obloha a potopa, tak něco veselého do vody Ještě podrbat příšerky a jdeme makat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 Jako by me na noze brali Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Návštěvník adamg Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
childe Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 před 16 minutami, adamg napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. I samotný odečet času může být výzva
ProF3T Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 Baterky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gombo Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 V 10. 9. 2024 v 12:18, LVA napsal: Pěkný! Víte, jaký typ hodinkového strojku je uvnitř? Zkoušel jsem se podívat, který je v tom mém, ale zatím bez úspěchu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V mojich je pravdepodobne rovnaky, ale tiez ho neviem identifikovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
shewcza Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 před 14 hodinami, Akam napsal: Nej... Díky, máme to pěkný
Juraj11 Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 Moje první bílé Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Pivas Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Odesláno 12. září 2024 @Juraj11 - Tak se povedlo je sehnat! Gratulace. Ja černé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se