shadepirat Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září před 3 hodinami, Vladar91 napsal: Super nebyl jsi v tom studiu? Byl jsem tam a je to super, doporučuji všem. Akorát škoda, že se nedalo jít nahoru na věž. Jinak tam mají limitku přímo pro tenhle butik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září před 15 hodinami, Vit napsal: Vydrž do pátku, potom na ně půjde na chvíli trikolórové nato, potom modrý krokodýl a nakonec originální hnědý řemen s trikolorou (nitě), který jim sluší nejvíc. Dobře! Waco, že? -------------------------- Já BIATEC Přesně tak, Wako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září před 4 hodinami, shadepirat napsal: Byl jsem tam a je to super, doporučuji všem. Akorát škoda, že se nedalo jít nahoru na věž. Jinak tam mají limitku přímo pro tenhle butik. pokial viem, kazdy GS butik ma svoju miestnu limitku 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září před 3 hodinami, shadepirat napsal: Přesně tak, Wako. Díky. -------------------------------------- já Biatec CS30B 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září už je to skoro hotové 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Po výměně tahu za řemínek canvas/kůže je to krásně nositelný (čti lehký, 87g) kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září před 4 minutami, childe napsal: Po výměně tahu za řemínek canvas/kůže je to krásně nositelný (čti lehký, 87g) kousek Tak to me uz prijdou 40mm 75g Damaska jako tezke kladiva kdyz je nasadim CWC peknych 57g bez remene. PS2 podobne. ...zas to kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Heuer bundeswehr 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září @ATOM těch 87 g u 39 mm mechanik mi přijde ještě jako nositelná hmotnost (na tahu vážily 149 g ) Ovšem uznávám, že moje GS na "cappuccinovém" natu se svými 63 g jsou lepší to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Trochu zelené. Čekám na manželku, tak si fotím hodinky (#diagnóza)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Jdu si dat něco dobryho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Tak jsem se konečně dočkal... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Prší, čas na potápky… 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září před 22 minutami, KFL napsal: Tak jsem se konečně dočkal... Hezky, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září před 41 minutami, KFL napsal: Tak jsem se konečně dočkal... Krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Po dlouhé době Ulm... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se