kaktusář Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Odesláno 8. října 2024 před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Pěkné to máte děkuji
Vit Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Odesláno 8. října 2024 (upraveno) před 3 hodinami, LovecK napsal: Ve stylu Super Karle! před 5 hodinami, kaktusář napsal: furt se to postupně rozbaluje Tys měl mít nick Mičurin. ----------------------------------------- Já furt BIATEC Upraveno 8. října 2024 uživatelem Vit 1
LovecK Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Odesláno 8. října 2024 @Kostra jasan že kabelka je červená, to auto tak vypadá, když si vedle něj stoupnu... díkec, ředitelu... @Vit Díky, Víte
Franklin Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Odesláno 8. října 2024 Nečakaný prírastok…dnes na ruke prvý krat 6 3
kaktusář Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Odesláno 8. října 2024 před 2 hodinami, Vit napsal: Super Karle! Tys měl mít nick Mičurin. ----------------------------------------- Já furt BIATEC díky, ale věhlasu mičurina asi - zatím se zdá - nedosáhnu.
MíraMíra Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Odesláno 8. října 2024 Novej přírůstek a za mě podařený. Jen vyfotit to neumím 2 1
jenik77 Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Odesláno 8. října 2024 před 22 minutami, MíraMíra napsal: Novej přírůstek a za mě podařený. Jen vyfotit to neumím blahopreju!! zajimavy kousek takove f.p.journe pro chude
MíraMíra Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Odesláno 8. října 2024 (upraveno) před 28 minutami, jenik77 napsal: blahopreju!! zajimavy kousek takove f.p.journe pro chude Je to přesně jak píšeš, ale stojí to pár švestek a vypadá to fakt hezky. U mě rozhodlo to, že můj monogram je M.D., což nemaj každý hodinky na cifru. A díky. Upraveno 8. října 2024 uživatelem MíraMíra 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se