DarylVanHorne Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 2 minutami, TomasK napsal: Díky Lochneska fajn, i počasí dnes přálo Také jsem si to počasí náležitě užil ... V práci od 8 do 22h. Tak snad bude hezký víkend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 11 hodinami, mlsoun1 napsal: Moc pěkné.Z těchto hodinek jsem extrémě nadšen To me tesi dekuji Zrovna se u kafe rozhoduji ktere a na cem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října nach praha! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Klidný víkend. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 47 minutami, ATOM napsal: To me tesi dekuji Zrovna se u kafe rozhoduji ktere a na cem Těžká volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Dobré ránko přeji 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 8 minutami, mlsoun1 napsal: Dobré ránko přeji to je úplnej věnec rozkoší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 56 minutami, kaktusář napsal: nach praha! tady je dobře vidět, jaké mám hodnoty... v pozadí svítí kontrolka ve tvaru motoru..do opravy auta nevrážím z pochopitelných důvodů :))) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 1 minutou, kaktusář napsal: tady je dobře vidět, jaké mám hodnoty... v pozadí svítí kontrolka ve tvaru motoru..do opravy auta nevrážím z pochopitelných důvodů :))) Při 500tisícich to nemá cenuKdyž tak pořídíš koštěA nebo pumpneš Vaši církev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 8 minutami, mlsoun1 napsal: Při 500tisícich to nemá cenuKdyž tak pořídíš koštěA nebo pumpneš Vaši církev ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 48 minutami, kaktusář napsal: tady je dobře vidět, jaké mám hodnoty... v pozadí svítí kontrolka ve tvaru motoru..do opravy auta nevrážím z pochopitelných důvodů :))) Tak jsi alespoň sladil nato s kontrolkou viď. . Hodinky parádní. Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Pořád stejně, jen na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Fieldy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Před hodinou, mlsoun1 napsal: Těžká volba Njn. Nakonec takhle. Fakt se tezko odolava nevzit je na ruku. A jak je jeste rozsviti slunce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 23 minutami, ATOM napsal: Njn. Nakonec takhle. Fakt se tezko odolava nevzit je na ruku. A jak je jeste rozsviti slunce... Chápu tě dobře.Ráno jsem zvažoval jestli vzít Avengery,LHC či Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 15 hodinami, AndyAaron napsal: @Marcus - konecne jsi je zase vytahl! Porad jsou paradni. Já je doma občas natáhnu a dám na ruku. Ovšem včera jsem je vzal vyvětrat i ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Už máte přezuto? Doufám, že netrávíte sobotní odpoledne čekáním, jako já Jsem tu od 8:45 a konečně už snad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se