horskjan Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 21 hodinami, Sphinxx napsal: Super fotka... a vyšlo to krásně, docela bych se podíval na reálnou fotku co z toho vylezla. Krásné. Díky moc Podmínky byly včera téměř ideální, výrazně lepší jsem ještě asi z toho místa za ta léta, co tam chodím, nevychytal. Hotovou fotku rád ukážu, ale já vždycky než se dostanu k editaci... před 21 hodinami, kaktusář napsal: krása! před 18 hodinami, mlsoun1 napsal: Luxus před 18 hodinami, ATOM napsal: Krasne Me to vyslo do prirody az odpoledne. Díky pánové Po dlouhé době jsem se zase hecnul vyrazit na ranní krajinkaření, bezva ráno to bylo po všech stránkách. Odpoledne také venku, výlet s kamarády a dětmi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Pracovní 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října LHC GMT 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října ORIS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AquaTerra Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Příjemné prosluněné odpoledne přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Orlík 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Zkouška v Brně u AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 18 minutami, Jeronimo napsal: Orlík Období Primek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 2 minutami, mlsoun1 napsal: Období Primek? Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 1 minutou, Jeronimo napsal: Ano Taky bych měl,kdyby ty Diplomaty nestály pomalu kilčo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Taky bych měl,kdyby ty Diplomaty nestály pomalu kilčo To by se mi taky dávat nechtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Diplomaty od poradne znacky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 8 minutami, AndyAaron napsal: Diplomaty od poradne znacky Doxy jsou nádherný,ale Primky 40 jsou hezčí.pro mne tedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 10 minutami, Jeronimo napsal: To by se mi taky dávat nechtělo. Ale pokud by Ti je někdo nabídl k prodeji,tak nezapomeň na mlsounka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 6 minutami, mlsoun1 napsal: Ale pokud by Ti je někdo nabídl k prodeji,tak nezapomeň na mlsounka Ok, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října Taky Polárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října H 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se