mlsoun1 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Právě teď, kaktusář napsal: nikoli! hodinky mám jako koníček... Dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 1 minutou, mlsoun1 napsal: Dobře ted jsem se vrátil z pastorací a odpoledne mám vyučování dětí a podvečer začíná biblická hodina pro seniory... takže činnost farářská zatím trvá! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Kdyz uz jsem je teda vcera naridil, tak jsem je nechal tikat. Jen jsem vymenil jesterku za krokodyla, aby mi to trochu slo k tricku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Furt Cartiery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 35 minutami, nazdarhodiny napsal: Kdyz uz jsem je teda vcera naridil, tak jsem je nechal tikat. Jen jsem vymenil jesterku za krokodyla, aby mi to trochu slo k tricku. A jaký čaj máš v misce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejduko Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 23 hodinami, špelda66 napsal: co ta korunka ? je vonku, kvôli fotke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejduko Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 1 hodinou, kaktusář napsal: lupa dorazila! Jsi fajnšmekr, je to jasné km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Před hodinou, balonovy.letc napsal: A jaký čaj máš v misce? Sencha Gyokuro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Manifique 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 20 hodinami, bluman napsal: Oproti Japonsku ma nakup z USA jednu vyhodu. Zda sa, ze tam nikto neriesi ziadny Washingtonsky CITES, a poslali aj origo aligatora . Nejak sa neviem rozhodnut, ktory mi k nim sedi viac . Dnes na skusku prezute, ponosim, uvidim.. Aligátor je super. Nedávno jsem ze švédska (CNS) kupoval krokodýla a čekal jsem zda bude nějaký problém právě kvůli CITESu a přišlo to úplně v pohodě. Takže nyní je v plánu žralok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 51 minutami, Kupa54 napsal: Jsi fajnšmekr, je to jasné km tak, spíš na to nevidim no - a nechce se mi furt lupičku držet v pacičce, tak jsem nakoupil i nějaké šroubováčky a tak, aby to nebylo takové utrpení, ale radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 23 minutami, nazdarhodiny napsal: Sencha Gyokuro no vida, mně zakázali už i kafe, takže jedu jen čaje - do té doby, než mi je taky zakážou a třeba nezakážou... jedu hlavně darjeelingy a assamy, občas senchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 56 minutami, Kupa54 napsal: Jsi fajnšmekr, je to jasné km 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Do Hnojniku to chtelo neco robustnejsiho… 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Prim Sport 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se