Arcturus Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Dneska dorazily nový Géčka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Jsem z nich pořád nadšenej. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu 1960 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Dnes takto...... 2 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phys Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna (upraveno) Geeez Svatá square trojice Dcery obyčejňáky 5610, a moje dvoje 5ti fíkovky Zleva: GW-M5610u DW-5000r GW-5000u srovnání pásků ohybem Mám dojem, že DW-5000r není úplně stejně flexibilní/gumovější jako GW-5000u (To je ještě o fous lepší). Thajská 5610 je s plastovým páskem. Upraveno 14. ledna uživatelem chief Text corrected 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Mesh jim také sluší 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Poslední včerejší počin 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Tie vyzeraju fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 7 hodinami, LovecK napsal: Navi01, neb dal jsem si předsevzetí, že budu nosit všechno co mám a ne jen RLX a PAM holt jsem na sebe krutopřísný Tiez som to skusal a uz ani tym RLX sa moc nechce na ruku... len PAM. Kazdopadne drzim palce... vydrz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 5 hodinami, kaktusář napsal: mně už to takhle svítí půl roku, furt poslední dobou byly náký opravy, auto má najeto 526tis a já raději dám peníze do hodinek, než do auta. je to černá díra, takže jsem se na to vykašlal a jezdím s tím takhle. kdysi jsme měli fóbii a tu jsme s tím takhle koupili a pak i s tím takhle prodali, svítilo to furt, lambda sonda nebo co... vono se mi to rozsvítilo těsně po technické, takže to neřešim... jinak chlapi říkali, že to takhle technickou neprojde :))) tvl, více než 13x kolem rovníku je střela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Laco Taupe Ausburg 39 L.E. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna manželka řekla: dědečkovské hodinky... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phys Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 2 hodinami, chief napsal: Geeez Svatá square trojice Dcery obyčejňáky 5610, a moje dvoje 5ti fíkovky Zleva: GW-M5610u DW-5000r GW-5000u srovnání pásků ohybem Mám dojem, že DW-5000r není úplně stejně flexibilní/gumovější jako GW-5000u (To je ještě o fous lepší). Thajská 5610 je s plastovým páskem. Súhlasím, aj ja som si to hneď všimol že 5000u ho má "najgumovejší" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Santos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna my once moonphase 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna (upraveno) před 1 hodinou, kaktusář napsal: manželka řekla: dědečkovské hodinky... Ty jsou vyborneeee ! Ty si nechej Nejlepsi velikost, nejlepe ti sedi a s remenama se vyradis do aleluja Ja dnes pro zmenu takto Upraveno 14. ledna uživatelem ATOM 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 22 minutami, ATOM napsal: Ty jsou vyborneeee ! Ty si nechej Nejlepsi velikost, nejlepe ti sedi a s remenama se vyradis do aleluja Ja dnes pro zmenu takto ano, díky za reakci, řek sem si: buď tudor BB 36 nebo tohle 36... a vyhrály tyhle a lhc jsou pryč... případně se k lhc můžu zas dostat, ale ke GS to moc neumím (nechci řešit všechny ty cla z japonska nebo pofiderní obchod přes chrono24) a tak jsem neodolal...možná jsem objektivně reálně vzato trošku prodělal, ale duchovně, psychicky - pocitově - mi prostě sednou akorát a jsou od osvědčeného člena fora, kterému plně důvěřuji... takže to vstřebávám, ale pozitiva převládají... lhc byly k padesátinám, takže jsou k padesátinám tyhlety taky, převzaly důstojně štafetu od lhc... a navíc jdou dobře do páru s těma černejma, není to stejná varianta ve světlé barvě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna vony ty ceny jsou poměrně vysoký a ještě dotyčného prodejce člověk osobně nezná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se