horal Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Svoje a půjčený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Žádný voňavky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Paradne pocasie a k tomu prazdne svahy 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února (upraveno) před 23 hodinami, mlsoun1 napsal: S kamarády na výletě před mým odletem do zahraničí Bylo to super, dávej na sebe pozor, kamaráde. ------------------------------------ Orient WorldTimer - jedna starší (ale na ruce jsou ...) Upraveno 2. února uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno pondělí v 05:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 05:31 Já bych ty pondělky zrušil 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno pondělí v 06:56 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 06:56 už začalo otevírání! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno pondělí v 07:04 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 07:04 před 5 minutami, kaktusář napsal: už začalo otevírání! Vypadá nebezpečné, nekousne tě? Já stále B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno pondělí v 07:05 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 07:05 V 31. 1. 2025 v 15:50, Divers napsal: Re-edice? Super! Máš někde víc fotek? Dnes taky dajvery … 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno pondělí v 07:48 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 07:48 před 43 minutami, Kupa54 napsal: nekousne střevíčníky nebo-li pafíčka (paphiopedillum) nekoušou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno pondělí v 07:51 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 07:51 masožravky jsem pěstoval dříve, ale nakonec musely ustoupit, stěhovali jsme se a neměl jsem už na ně prostor.. měl jsem mj. několik heliamphor, byla to krása https://cs.wikipedia.org/wiki/Heliamfora mezi masožravkáři jsou zvány "helča"... jedny z nejrkásnějších rostlin, co jsem poznal. a navíc rostou na stolových horách ve velmi zvláštním prostředí... a jsou nesmírně obtížně pěstovatelné... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno pondělí v 08:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 08:20 To pondělí není zase tak zlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno pondělí v 09:23 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:23 Zatím poslední verze ciferníku... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno pondělí v 09:34 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:34 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno pondělí v 09:35 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:35 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno pondělí v 09:46 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:46 Na procházce s bíglem. 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno pondělí v 10:01 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 10:01 před 14 minutami, collie napsal: Na procházce s bíglem. No ty kraso 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno pondělí v 10:02 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 10:02 Stare, omlacene ocelove sportovni hodinky svycarske vyroby. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno pondělí v 10:07 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 10:07 Jedná volantofka a jedna v klidu domova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno pondělí v 10:07 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 10:07 (upraveno) Jedná volantofka a jedna v klidu domova. Omlouvám se za double. Upraveno pondělí v 10:09 uživatelem Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se