Vit Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února (upraveno) V 1. 2. 2025 v 18:08, mlsoun1 napsal: S kamarády na výletě před mým odletem do zahraničí Rozšířit Bylo to super, dávej na sebe pozor, kamaráde. ------------------------------------ Orient WorldTimer - jedna starší (ale na ruce jsou ...) Upraveno 2. února uživatelem Vit
Kupa54 Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února V 3. 2. 2025 v 6:56, kaktusář napsal: už začalo otevírání! Rozšířit Vypadá nebezpečné, nekousne tě? Já stále B.
M@chino Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února V 31. 1. 2025 v 14:50, Divers napsal: Rozšířit Re-edice? Super! Máš někde víc fotek? Dnes taky dajvery … 1
kaktusář Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února V 3. 2. 2025 v 7:04, Kupa54 napsal: nekousne Rozšířit střevíčníky nebo-li pafíčka (paphiopedillum) nekoušou 1
kaktusář Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února masožravky jsem pěstoval dříve, ale nakonec musely ustoupit, stěhovali jsme se a neměl jsem už na ně prostor.. měl jsem mj. několik heliamphor, byla to krása https://cs.wikipedia.org/wiki/Heliamfora mezi masožravkáři jsou zvány "helča"... jedny z nejrkásnějších rostlin, co jsem poznal. a navíc rostou na stolových horách ve velmi zvláštním prostředí... a jsou nesmírně obtížně pěstovatelné... 1
Kid_A Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února V 3. 2. 2025 v 9:46, collie napsal: Na procházce s bíglem. Rozšířit No ty kraso 1
Kid_A Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Stare, omlacene ocelove sportovni hodinky svycarske vyroby. 2
Kupa54 Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února (upraveno) Jedná volantofka a jedna v klidu domova. Omlouvám se za double. Upraveno 3. února uživatelem Kupa54
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se