Martin JJJ Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Právě teď, AndyAaron napsal: Cestujes casem? No cestuju no... celý den v autě a nebyl čas to poslat... jedině holubem
AndyAaron Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března No cestuju no... celý den v autě a nebyl čas to poslat... jedině holubem Ja mel spis na mysli toho zigula VB v kombiku v pozadi
Martin JJJ Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Právě teď, AndyAaron napsal: Ja mel spis na mysli toho zigula VB v kombiku v pozadi na D1 to měl frajer vyladěné v koloně, tak jsem to hned využil jako pozadí.... fotek mám víc, ale nechtěl jsem to hrotit, aby mě nenaháněl za GDPR.... 2
špelda66 Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března před 7 minutami, AndyAaron napsal: Cestujes casem? Pátá bé 1
tommasini Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března (upraveno) Fotka "na kaktusáře" Upraveno 17. března uživatelem tommasini 5
Lukáš3 Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Hodil jsem je zpět na krásný, ale ne moc pohodlný tah
bluman Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Dnes v rychlosti "grab&go" baterky. Ale pozeram, ze tie quartzy na lietacku by to chcelo s perpetual kalendarom (alebo bez datumu) . Asi sa poobzeram po nejakych solar Citizenoch..
Jiří Sedlák Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března před 44 minutami, bluman napsal: Dnes v rychlosti "grab&go" baterky. Ale pozeram, ze tie quartzy na lietacku by to chcelo s perpetual kalendarom (alebo bez datumu) . Asi sa poobzeram po nejakych solar Citizenoch.. Datum je detail, ty hodinky jsou krásný. 1 1
Nestler Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Dnes trocha Art deco stylu. Už jsem je dlouho neměl, taky ať se taky nadýchnou čerstvého vzduchu. 5 2
ladvach Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Riki taky na pivu. Konkrétně Florián ( speciální nefiltr ) od pivovaru Morava. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se