Gustaf Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března V 28. 3. 2025 v 15:39, DarylVanHorne napsal: Si říkám, zda jsi tak nerozhodný, nebo zda tě to střídání baví... Ty to máš jako sport Rozšířit No, něco koupím a ponosim a pak pošlu dál. Teď jsem zase udělal obměnu a mám 3 nově kousky. Tak je co točit a kam na dlouhou dobu vystaráno
DarylVanHorne Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Změna hodinek na něco sportovnějšího, když jsem chtěl omrknout novinky od Yamaha, Kawasaki, Suzuki... Bohužel u Moto Moroni měli zavřeno Tak příště...
Kamil.K Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března V 28. 3. 2025 v 14:59, peter48 napsal: monza cal.36 Rozšířit Pěkná chrona s El Primerem uvnitř,... oživení fóra. Děkuji
bluman Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března V 28. 3. 2025 v 11:59, Radek124 napsal: Kosmonautský kolotoč a nový, barevně sladěný Hirsch od kolegy @Baker Rozšířit spíš celá pouť
špelda66 Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Čas s předstihem změněn Ty třístovky jsou fakt dobrý, sklo, nízký pouzdro, super vyladěná ETA ... 9
kolky87 Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Citi FLOdoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se