Lukáš3 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 10:33, DarylVanHorne napsal: Proboha Snad nic vážného Tak hlavně ať jsi brzy jak rybička - drž se. Využij to ve svůj prospěch a otevři knihu, kterou jsi neměl čas přečíst, nebo klasika... Netflix, HBO atd.. Hlavně přeji ať jsi brzy fit Rozšířit No bohužel tu nejsem kvůli sobě. Ale dcera musela jít trhat krční mandle a tak jsem tu s ní... Takže karty, pexeso a pohádky 1
Kid_A Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 12:27, prowler napsal: Dnes tyto... Rozšířit V 10. 4. 2025 v 12:51, Jarett napsal: MilSUB Rozšířit Borci, mate to v topu! Jen doufam, ze ste zrovna stali v kolone:))) 1
Kid_A Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 11:10, raduzn1 napsal: Rozšířit Let them grow:))
Jarett Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna (upraveno) V 10. 4. 2025 v 12:57, Kid_A napsal: Borci, mate to v topu! Jen doufam, ze ste zrovna stali v kolone:))) Rozšířit Neboj, bezpečná volantofka na parkovišti Upraveno 10. dubna uživatelem Jarett 1
Pozorovatel Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna (upraveno) V 10. 4. 2025 v 12:23, Lukáš3 napsal: No bohužel tu nejsem kvůli sobě. Ale dcera musela jít trhat krční mandle a tak jsem tu s ní... Takže karty, pexeso a pohádky Rozšířit Byl jsem se synem taky (nosní), a protože sám mám všechny venku (nosní + krční) a vím co to obnáší, připlatil jsem si v Třinci za plazma nůž, který ránu ihned zaceluje a nehrozí krvácení. Přijeli jsme ráno a v podvečer jsme jeli domů. Byli jsme asi první "zákazníci", protože tam byla i místní televize a klaun a vůbec se starali Dělali to v plné narkóze. Tak držím pěsti Upraveno 10. dubna uživatelem Pozorovatel
milomac Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna (upraveno) Zase jiný odstín černého cifru Upraveno 10. dubna uživatelem milomac 3 1
Lukáš3 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 14:04, Pozorovatel napsal: Byl jsem se synem taky (nosní), a protože sám mám všechny venku (nosní + krční) a vím co to obnáší, připlatil jsem si v Třinci za plazma nůž, který ránu ihned zaceluje a nehrozí krvácení. Přijeli jsme ráno a v podvečer jsme jeli domů. Byli jsme asi první "zákazníci", protože tam byla i místní televize a klaun a vůbec se starali Dělali to v plné narkóze. Tak držím pěsti Rozšířit Tak to jsme vůbec nevěděli. Škoda. Nevím teda jestli to dělají i v Prostějově, ale kdybych to věděl...
Pozorovatel Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna (upraveno) @Lukáš3 všude to nedělají, proto jsme jeli až do Třince. Těch plazma nožů na mandle je v ČR jen co by na jedné ruce spočítal Dal jsem za to blbých deset tisíc, což mi přišlo v pohodě, vzhledem ke zdraví syna. Upraveno 10. dubna uživatelem Pozorovatel 1
DarylVanHorne Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 12:23, Lukáš3 napsal: No bohužel tu nejsem kvůli sobě. Ale dcera musela jít trhat krční mandle a tak jsem tu s ní... Takže karty, pexeso a pohádky Rozšířit Tak ať je brzo fit, určitě bude PS: doufám že úspěšně prohráváš ... a já dnes opět Japonce 3
Lukáš3 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 14:39, Pozorovatel napsal: @Lukáš3 všude to nedělají, proto jsme jeli až do Třince. Těch plazma nožů na mandle je v ČR jen co by na jedné ruce spočítal Dal jsem za to blbých deset tisíc, což mi přišlo v pohodě, vzhledem ke zdraví syna. Rozšířit Desítka za to, že ji to nebude tolik bolet a může hned domů je super no bohužel jsem málo četli. Nevěděli jsme to... V 10. 4. 2025 v 16:53, DarylVanHorne napsal: Tak ať je brzo fit, určitě bude PS: doufám že úspěšně prohráváš ... a já dnes opět Japonce Rozšířit Jasný prohrál jsem zatím všechny karty a pexeso taky marný tam mám jednu čárku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se