Kid_A Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 9:57, AndyAaron napsal: Po tech vsech kladivech to chce na vikend neco pohodlnejsiho Rozšířit Ty kraso, tohle je moc povedena zalezitost. Perfektni porcelanovej cifr 1 1
Lukáš3 Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 9:57, AndyAaron napsal: Po tech vsech kladivech to chce na vikend neco pohodlnejsiho Rozšířit Tak to je nádherný kombo 1
DarylVanHorne Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 10. 4. 2025 v 18:27, bluman napsal: Rozšířit Jako, když to není v přítmí baru, člověk nemá dvojku v žíle a pohled nerozptylují předražené pražské rádobyšlapky, mohu říct, že jsou fakt super Tím nechci vůbec říci, že by něco takového někdy proběhlo - já nikde nebyl a ta částka taky nesouhlasí PS: já dnes... 1 1 1
DarylVanHorne Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 9:52, Lukáš3 napsal: Tak tohle je hnus Rozšířit Až tak? A přitom to jsou tak pěkný hodinky... Pošli SZ, rád se jich ujmu a určitě je tady nebudu takhle hanět 1 2
Gustaf Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Tady v té místnosti mají ale velikou televizi 4 1
jenik77 Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 10:02, laroaz napsal: Rozšířit nikdy se mi ji vyfotit nepodarilo 1
Lukáš3 Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 14:02, DarylVanHorne napsal: Až tak? A přitom to jsou tak pěkný hodinky... Pošli SZ, rád se jich ujmu a určitě je tady nebudu takhle hanět Rozšířit Kdepak, ty budou ještě dlouho sloužit u mě jsem z nich pořád stejně hotový, jako první den ... 1
DarylVanHorne Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Odpoledne přezuto na MIDO a dnešnímu večeru bude v různých formách kralovat zlatá 7
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se