DarylVanHorne Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna (upraveno) Dle předpovědi bude pod mrakem bez deště. Venku teplo, tak bunda v autě a... ? No samozřejmě prší, tak šup pod stříšku, na jídlo a kafe. Už se to přehnalo, tak teď té krvežíznivé bestii musím citlivě vysvětlit, že půjde po svých, no snad mi za to neukousne ruku - hlavně ne tu levou Upraveno 13. dubna uživatelem DarylVanHorne 3
Micey Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna @Maxel Ridi to samo, funguje to? Abych jen nekecal, ja na cyklovylete. 4
Maxel Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna (upraveno) V 13. 4. 2025 v 14:15, Micey napsal: @Maxel Ridi to samo, funguje to? Abych jen nekecal, ja na cyklovylete. Rozšířit Mam jen základního autopilota, takže jede sám a drží v pruhu v rámci provozu. Předjíždění už neumí, na to je potřeba za kiliána Enhanced Autopilot; na což se*u. Ale jinak to fachá dobře, projel sám třeba D4 až po nájezd na nový úsek; ten v navigaci zatim neni. Tyhle SuperOceany jsem měl. Fajnový kukačky, ale nějak mi tam chybělo aspoň nějaký B-DNA, tak nakonec šly do světa. Upraveno 13. dubna uživatelem Maxel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se