nazdarhodiny Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května @kaktusář opet parada! Kez ti slouzi zdravi. Me zas’kvete jen voskovka, ale dela mi chudera radost skorem cely rok Dneska vyjimecne v kvartzu. Zene se nelibi, ze pry vypadaji, jak nadrazni hodiny zmensene na ruku. Me se libi - a ze stejneho duvodu - vypadaji jak nadrazni hodiny zmensene na ruku Jen strap monstra to tedy nejsou, i kdyz jsem trochu doufal, ze ta seda pujde i s jinou barvickou. Zkousel jsem toho vic, ale neuspel jsem. Zatim 5 2
LovecK Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května před 12 hodinami, Borisslos napsal: Ha - Lysá… Bylo tam hafo lidí? Nekonečně hafo lidí jako vždycky když je volno a svítí sluníčko 1
Klub300 Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května (upraveno) Na rybách s čínskou homáží pojmenovanou po mně Upraveno 9. května uživatelem Klub300 2
Joe Lemonade Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května před 25 minutami, LovecK napsal: Nekonečně hafo lidí jako vždycky když je volno a svítí sluníčko Nebyla to taková hrůza. Po obědě byl docela klid.
Kostra Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Nejlepší rolby, z toho co mi zatím prošlo rukama 9 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se