Vit Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 9 minutami, Radek124 napsal: Šroufky, šroufky a zase šroufky, co by šroufkem dohodil za nejvyšší šroufkařskou Pěkné, ten pásek je kovový s PVD? Až budeš mít chuť, hoď sem prosím nějaké detailnější foto.
Kupa54 Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Tak přezuto na letní a zase je můžu vesele nosit. 4 1
tommasini Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 37 minutami, VintageLover napsal: Baby pateky - Excelsior Park Moc pěkný, Karle. Takový aristokratický 1 1
Radek124 Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 3 hodinami, Vit napsal: Pěkné, ten pásek je kovový s PVD? Až budeš mít chuť, hoď sem prosím nějaké detailnější foto. Kdepak - origo guma s ozdobnýma šroufkama, DLC tahy "Mezón Kartijé" ani nedělá. Každopádně na léto praktičtější trvanlivější než "zimní" krokouš - a jeden aspoň nemusí nervovat z přibývajících škrábanců, typických pro "au naturel" varianty v oceli. Mimochodem, DLC na těle je doteď beze stop po nošení, stejně jako na dalších dvou kouscích které mám s touhle povrchovkou "v provozu" (Ventura + AW) 1
FantasticFabio Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 7 hodinami, Tomak napsal: Pokud se zakousne, vezmeš pinzetu a vytáčíš proti směru hodinových ruček A co když mám digošky? Aha?!?!? 1
FantasticFabio Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 3 hodinami, petr4612 napsal: Jesi můžu poprosit, tak prosil fotku dýnka! Ať je , nebo není průhledné! Ještě mikrodotaz, ščehopa je ten pásek? 1
Vit Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května (upraveno) před 48 minutami, Radek124 napsal: Kdepak - origo guma s ozdobnýma šroufkama, DLC tahy "Mezón Kartijé" ani nedělá. Každopádně na léto praktičtější trvanlivější než "zimní" krokouš - a jeden aspoň nemusí nervovat z přibývajících škrábanců, typických pro "au naturel" varianty v oceli. Mimochodem, DLC na těle je doteď beze stop po nošení, stejně jako na dalších dvou kouscích které mám s touhle povrchovkou "v provozu" (Ventura + AW) Díky, vypadá to dobře. Já mám ocelovo-gumového hybrida na JLC a je to super. před 5 minutami, FantasticFabio napsal: Jesi můžu poprosit, tak prosil fotku dýnka! Ať je , nebo není průhledné! Ještě mikrodotaz, ščehopa je ten pásek? Řekl bych, že jde o rejnoka. Upraveno 30. května uživatelem Vit 1
petr4612 Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Před hodinou, FantasticFabio napsal: Jesi můžu poprosit, tak prosil fotku dýnka! Ať je , nebo není průhledné! Ještě mikrodotaz, ščehopa je ten pásek? Ahoj, je to řemínek z rejnoka od místního mistra @R4B4. Přidávám foto dynka i rejnoka. 3
FantasticFabio Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 21 minutami, petr4612 napsal: Ahoj, je to řemínek z rejnoka od místního mistra @R4B4. Přidávám foto dynka i rejnoka. Děkuju!!! Takže v těchto je 2893 a v jiných bývá Soprod 125 , což je OK. Toho rejnoka bych chtěl někdy vidět naživo!!!! Zkusím tedy poptat u místního mistra
Filip eM Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Večerní Lysá a manželkou, Garminy ať víme jak jsme pomalí a nějaké to "Ofefe" před cestou dolů 1
FantasticFabio Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května před 4 minutami, Filip eM napsal: Večerní Lysá a manželkou, Garminy ať víme jak jsme pomalí a nějaké to "Ofefe" před cestou dolů Ježišmarjá , Bože to je nádhera! Jo a hodinky máte taky takňák pěkný ! 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se