ATOM Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Dobré ránko jsou krasne, spokojenost ?
edas Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Dobré ránko Tož vitaj
edas Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června (upraveno) před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Dobré ránko Upraveno 1. června uživatelem edas sorry double 1
mlsoun1 Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června před 25 minutami, ATOM napsal: jsou krasne, spokojenost ? DíkyJsou suprový.Dlouho jsem o nich přemýšlel když jsem je vrátil kolegovi,který mi je zapůjčil.Byl jsem odrazován a manželka zakázala nákup.Je taky fakt,že byly v horším stavu.Ale nakonec když zde byly vystaveny k prodeji,tak jsem neodolal.Jo,jsou fakt malé.Ale to krásné pouzdro,ten klavírní lak jako by byl nanesený na ciferníku a ty jejich ručičky a indexyUvědomil jsem si,že již nepotřebuji nosit větší hodinky.Nejhorší je,že uvažuji o dalších GS 2 3
nazdarhodiny Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Nejsou sice na ruce, ale tikaji mi tu kazdy den na stojanku. A dnes mi delaji spolecnost u cteni. Odnasel jsem knihy do knihobudky a tentokrat si na oplatku neco i prinesl. nasel jsem v ni knizku o hodinach, od slunecnich, pres kroky a ladicky az kdovikam. O zabavu na nedeli vystarano 1 1 1
mlsoun1 Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června před 28 minutami, edas napsal: Tož vitaj DíkyUž nebudu tak blbnout s fotkami
tommasini Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června (upraveno) před 1 minutou, mlsoun1 napsal: DíkyUž nebudu tak blbnout s fotkami Jen posílej Upraveno 1. června uživatelem tommasini
spineshank Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Dnes ráno na tenise před jarním příjemným deštěm 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se