Vit Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 3 minutami, kaktusář napsal: Super fotka. -------------------------- já SEIKO Tuna 1
Prochy68 Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července když je to léto tak musím taky provetrat poradny kladiva a posílit levou ruku 5 1
DarylVanHorne Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července V 14. 7. 2025 v 15:44, varjag napsal: Dneska dorazil kus po kterém jsem dlouho koukal. Luneta z oceli z Titanicu. Ta hra svetla na ručkách a indexech je velká paráda. Pecka neotřelý originální kousek. Ale co se pamatuji musíš mít ruku jako medvěd, aby se to dalo nosit Tobě sednou OK - super
Prochy68 Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Obžerství se projevilo a na Mido nemám v kanclu náhradní dílek, tak ještě jedna změna 4 1
kaktusář Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 23 minutami, Vit napsal: Super fotka. -------------------------- já SEIKO Tuna děkuji asi mě ovlivňují tvoje fotky 1
ATOM Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července V 14. 7. 2025 v 17:11, Ivanhoe34 napsal: jasne, kazdodenky, ale nie otloukanky, ja to tak mam tiez s tymi mojimi ale remienkov mam hodne a podchvilou ich menim... a periem casto No ja uz je otluceny sem tam mam, takze u me i otloukanky 11
323GT Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 39 minutami, Kupa54 napsal: Bodré podoledne Modré ráhno, jenom malou pomazánku - to jsou bodré holinky. 1 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se