nazdarhodiny Odesláno úterý v 06:21 Nahlásit Odesláno úterý v 06:21 (upraveno) vintage tuesday Upraveno úterý v 06:26 uživatelem nazdarhodiny 5
orius Odesláno úterý v 06:51 Nahlásit Odesláno úterý v 06:51 před 11 hodinami, bluman napsal: Malo jebprilezitosti tieto zobrat na ruku, ale dnes sa to hodilo To je nádhera 1
janstuclik Odesláno úterý v 06:53 Nahlásit Odesláno úterý v 06:53 Nejsem žádný drobek a když jsem začínal s chronomagorstvím, moje první automaty byly Breitling SOH 46 a přišlo mi to velikostně ok. Často nosím tyhle 34 mm Primky a dnes už si 46 nedokážu představit ... ideální velikost pro mě 36-42. Jak to máte Vy? Pěkný den všem! Honza 2 1
nazdarhodiny Odesláno úterý v 07:46 Nahlásit Odesláno úterý v 07:46 před 50 minutami, janstuclik napsal: Jak to máte Vy? me to nevadi stridat. Dnes 33mm, a starsi foto Terrascopu 46mm. Prechod trva par minut, pak si zvyknu a je to. Velke i male pro me maji kouzlo 4 1 2
AlfGS Odesláno úterý v 08:10 Nahlásit Odesláno úterý v 08:10 Před hodinou, janstuclik napsal: Nejsem žádný drobek a když jsem začínal s chronomagorstvím, moje první automaty byly Breitling SOH 46 a přišlo mi to velikostně ok. Často nosím tyhle 34 mm Primky a dnes už si 46 nedokážu představit ... ideální velikost pro mě 36-42. Jak to máte Vy? Pěkný den všem! Honza Nedávno jsem to tu taky dával Mě ta velikost přijde taky vpohodě 2 1
Arthur N. Odesláno úterý v 08:45 Nahlásit Odesláno úterý v 08:45 kontrola taborniku a je vse v rychtyku, radeji s sebou nejlevnejsi hodinky 9 1
SUZUKIGSXR Odesláno úterý v 10:10 Nahlásit Odesláno úterý v 10:10 Manželka chce jít k vodě, tak jsem se vyzbrojil. 8 1
bandicoot Odesláno úterý v 11:13 Nahlásit Odesláno úterý v 11:13 Narozdíl od nových strojků, s tímhle základem žádný problém. Po čtrnácti dnech… 5 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se