Lukáš3 Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
ToChceČas Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Hezký sváteční den Republiky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
ATOM Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Kupa54 Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Sváteční poledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
laroaz Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Arthur N. Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
M@chino Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 … přítule je chtěla taky … jen bez patiny na lunetě… nechápu … jo a musím si koupit řemen, bo mi ho znárodnila … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1 5
jenik77 Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 1
Tomak Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13
Juraj11 Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Je na čase pomalinku zazimovat [emoji3590]Sent from my iPhone using Tapatalk 9
rekib1 Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Odpolední klídek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Arthur N. Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 HAM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
mlsoun1 Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Dostal jsem na ně chuť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
mlsoun1 Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Právě teď, edas napsal: No konečně Ty jsi můj věrný zástupce,tak vše nechávám na Tobě 1
baza Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
kaktusář Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 před 10 minutami, mlsoun1 napsal: Dostal jsem na ně chuť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. já je loni vyměnil za ty světlé GS, ale fur tpočítám s tím, jakmile něco naspořím, že si je koupím znova bylo to krásné období s nima...
kaktusář Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 před rokem jsem jednoho krásného dne vlastnil jak 43m tak 41mm, ha ha a je mi teskno po nich, dokonce po obou, i když mi byly (dle místních znalců) velké oboje... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 1
mlsoun1 Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 před 17 minutami, kaktusář napsal: já je loni vyměnil za ty světlé GS, ale fur tpočítám s tím, jakmile něco naspořím, že si je koupím znova bylo to krásné období s nima... Tyto bych nevyměnil za nic.Jsem s nimi pořád spokojený,bo jsou super.Ale chápu tě,dělal jsem to tak kdysi taky 1
mlsoun1 Odesláno 28. října 2025 Nahlásit Odesláno 28. října 2025 před 14 minutami, kaktusář napsal: před rokem jsem jednoho krásného dne vlastnil jak 43m tak 41mm, ha ha a je mi teskno po nich, dokonce po obou, i když mi byly (dle místních znalců) velké oboje... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 41 a 44,43 jsou s keramickou lunetou.Ty by jsi měl jednou ještě vyzkoušet 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se