Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 19. 1. 2026 v 7:51, ATOM napsal:

Foto sice sobotni, ale na ruce stale. GS si po dlouhe noci rozjely svoji hru svetla a stinu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Krásné fotky! Úmyslně jsi volil model s nápisem Seiko a ne pouze s logem GS, jak je to u novějších modelů?

• Dát hlas 1
  • Odpovědi 72,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2514

• Vit

1546

• kaktusář

1468

• Akam

1439

Odesláno

• Like 8
  • Dát hlas 6
Odesláno

Na chatě. Krom hodinek - to chceš! ⏱️❄️🛖

• Like 7
Odesláno
před 34 minutami, Toblin napsal:

Krásné fotky! Úmyslně jsi volil model s nápisem Seiko a ne pouze s logem GS, jak je to u novějších modelů?

Nene, jak uz jsem psal v predchozich postech, hodinky nejsou moje a mam je pujcene :) K popisu na ciselniku, starsi se mi libi o neco vic, asi. Tezko rict, musel bych to porovnat na zivo. Pokud bych si mel takove hodinky poridit, nebylo by to vubec predmetem. Ty hodinky maji tolik kvalit, ze dokonale popisy na dokonalem ciselniku by pro mne byly podruzne. :) 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 4 hodinami, ATOM napsal:

Dekuji za pochvaly :) GS pouze na nejaky cas opatruji. Neni to muj novy kousek. Nicmene jsou to nadherne hodinky. 

Není za co.Fotogalerie máš nádherné.Úplně to tyto krasavice vynáší do výše😊Dokonce se mi více libí na té kůži,než když je nosí pánové @kaktusář a @mlsoun1 převážně na kovovém náramku.Vůbec tato značka je mi velmi sympatická.

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...