childe Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 6
Tomak Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1 2
Jiří Sedlák Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Já od včerejška tyto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 3
SUZUKIGSXR Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 17 4
TomášReady33 Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Electric blue Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 4
tikzot Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Go green. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 3
ATOM Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Zácpovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 17 5
Vit Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Biatec CS30B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13 1 2
Tomak Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16 1
ondralbc Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 2
Rendell Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Stáry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Prochy68 Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12 3
laroaz Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 1 1
edas Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 1
Kupa54 Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března před 54 minutami, laroaz napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj, hlasoval jsem proti, ovšem takhle to není. Zrovna tyhle tvoje IWC jsou pro mě top. Hlasoval jsem v autě a netrefil. Jo a neumím to změnit. 2 2 1
Lukáš3 Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
ladvach Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Ten efekt na tom displeji je, ale na prd dneska. Anebo je to v rukách... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 2
laroaz Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Před hodinou, Kupa54 napsal: Ahoj, hlasoval jsem proti, ovšem takhle to není. Zrovna tyhle tvoje IWC jsou pro mě top. Hlasoval jsem v autě a netrefil. Jo a neumím to změnit. V pohodě, neberu si to osobně 1
ATOM Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 3
Radek124 Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března (upraveno) @Kupa54 Stačí znova kliknout na “lajkovací” tlačítko a vybrat buď jinou volbu, nebo (z mobilu křížkem) reakci odebrat, není na to ani časový limit Dneska (pro změnu jiné) krušnohorské BigDate Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března uživatelem Radek124 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se