ABCDE Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 20 2
Vit Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září před 2 hodinami, Noname66 napsal: Kde Andy? Díky za optání, TADY.
dragys27 Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 2
kaktusář Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září tendle nato je barevně nicmoc.chvilku jsem mysel,že by to mohlo bejt ok,ale nesedí mi to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
geometr Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Miluju tenhle podzim v terénu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Prochy68 Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
ondralbc Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Jeste dneska Suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
nazdarhodiny Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září (upraveno) dnes jeste neco k tricku do hezkeho pocasi @kaktusář ja mam nato a barvy moc rad, ale tohle kombo preci jen trochu zaostava, i kdyz hodinky i nato kazdy zvlast super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. září uživatelem nazdarhodiny 9
ladvach Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září (upraveno) Krásný den, dnes Svítí a hřeje a nejhezčí Citizen na ruce. Kar říkal, že mi za ně dá 1.700 Kčs. Zrovna jsem si je fotil v Ostravě - Vitkovuce, kousek od železáren a auto z vedlejší silnice se srazilo s motorkou. Byl sem asi cca 200 metrů od toho, ale neviděl sem to. Motorka na sračky, jezdec ležel, a zdálo se, že s řidičkou komunikoval. Vypadalo to hrozně. Policie přijela velmi brzy, oni sídlí kousek od nehody. Podle mě ten jezdec z hlavní to našil do ní, protože ona stála těsně před křižovatkou. Další smutná nehoda. Dost mě to vzalo. Mám najeto určitě půl mega, ale před osmi roky jsem jezdit definitivně přestal. Měl sem strach. Takže pořizujte si hodinky, protože to je to druhé nejlepší v životě a jezděte opatrně - ne jako z húren zónen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. září uživatelem ladvach 8 1
ladvach Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září před 2 hodinami, Pan_Roman napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Konečně vyvýšené číslice. Kdybych do nich někdy šel, musel by tam být ten nápis na vteřinovce. 1
laroaz Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
ABCDE Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září před 3 hodinami, Pan_Roman napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tak ty jsou parádní 2
ABCDE Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 5
Tomak Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 25 3
jožko Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
Kupa54 Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Podzim je prostě paráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
kaktusář Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září před 2 hodinami, nazdarhodiny napsal: dnes jeste neco k tricku do hezkeho pocasi @kaktusář ja mam nato a barvy moc rad, ale tohle kombo preci jen trochu zaostava, i kdyz hodinky i nato kazdy zvlast super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jo jo dohromady je to divný... navíc jak maj ty GS 19mm, tak mi vadí, že ten 18mm nato nejde až k okraji a 20mm se zas udělá vybouleninka půjdou zas na kůži / tah... 1 1
Looker1 Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Dneska po delší době na "kovu". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
tikzot Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 15 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se