Alexander1899 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Nové Timex MK-1 na kriklavo oranžovom ťahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 PP... =Prostě Pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 50 minutami, Toblin napsal: Asi je to tím odstínem modré. Já je objednal celkem spontánně, přímo z Japonska. Super, bez těch rejnoků by byly o ničem. Taky se mi líbí. Škoda, že jsem teď koupil pilotky. Nebejt toho, tak po těchdle asi taky skočím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 29 minutami, Radik napsal: PP... =Prostě Pilotky Radiku nekecej! To bych do tebe nerekl..To piskovane pouzdro. To jsou Paderborny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) před 10 minutami, Postal80 napsal: Radiku nekecej! To bych do tebe nerekl..To piskovane pouzdro. To jsou Paderborny? Tohle jsou Leipzig. Manuální nátah byl podmínkou. Už jsem měl dřív Memmingen s A cifrem, pak jsem je prodal, ale poslední dobou mně pravý polotky začaly chybět. Tak jsem si to tak nějak zdůvodnil, jakože podpořím Chronoshop, uklidním svoji hodinkovou touhu a ať to není zase to samý, tak B cifr. A fakt super. Dušička má zas na chvíli pokoj Upraveno 26. února 2021 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 2 minutami, Radik napsal: Tohle jsou Leipzig. Manuální nátah byl podmínkou. Už jsem měl dřív Memmingen s A cifrem, pak jsem je prodal, ale poslední dobou mně pravý polotky začaly chybět. Tak jsem si to tak nějak zdůvodnil, jakože podpořím Chronoshop, uklidním svoji hodinkovou touhu a ať to není zase to samý, tak B cifr. A fakt super. Dušička má zas na chvíli pokoj Jj, tak gratuluju. Jsou super. Vzdycky na ruce je to zmena oproti vsem potapkam! A i ta lumi je moc pekna. A jeste navic ( takovy bonus ) jedna z nejpeknejsich kuzi co na hodinkách mam. Za ty prachy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 @Radik Laco jsou paradni, vypadaj brutalne toolove, zadny vonavky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 @Postal80 @Karussell Díky! Přesně, taková ta jejich syrovost to nakonec rozhodla. Zvažoval jsem i Stowy, ale i když se mi líbí o fous víc, jsou už to díky svýmu pouzdru moderní voňavky. Jo, pošilhával jsem i po Erbstück variantě, která jim dává ještě toolovější nádech, ale cena v kombinaci s vědomím, že je to všechno uměle vyhnaný mě odradila. Částečně škoda, že svým přístupem tyhle asi nikdy tak pěkně neotluču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 3 minutami, Radik napsal: @Postal80 @Karussell Díky! Přesně, taková ta jejich syrovost to nakonec rozhodla. Zvažoval jsem i Stowy, ale i když se mi líbí o fous víc, jsou už to díky svýmu pouzdru moderní voňavky. Jo, pošilhával jsem i po Erbstück variantě, která jim dává ještě toolovější nádech, ale cena v kombinaci s vědomím, že je to všechno uměle vyhnaný mě odradila. Částečně škoda, že svým přístupem tyhle asi nikdy tak pěkně neotluču Moc pěkné. Prosím časem o nějaké fotky z boku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 7 minutami, Vit napsal: Moc pěkné. Prosím časem o nějaké fotky z boku. Zatím jsem cvaknul tohle. Příp. si řekni jak a zejtra za lepšího světla nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 V 24. 2. 2021 v 11:32, JoyStick napsal: z tohohle smrku asi ne, ale nějaký Portugalsko to asi bude? Náhodou je vzadu obrovská nápověda nejvyšší hora Španělska - Pico del Teide - 3700 cca, jedná se o Tenerife bohužel mi Chronomag všechny fotky ve vyšší kvalitě vkládá vzhůru nohama a nedokázal jsem to vyřešit. Mimochodem Tenerife doporučuji - super únik do pohody v týhle době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) před 20 minutami, Radik napsal: Zatím jsem cvaknul tohle. Příp. si řekni jak a zejtra za lepšího světla nafotím. Zajímavé. Ty nožky jsou navařené? Nebo, že by to byl odlitek? Upraveno 26. února 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Cestou pro patrony, letos mi ten suchý únor moc nevyšel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Náhodou je vzadu obrovská nápověda nejvyšší hora Španělska - Pico del Teide - 3700 cca, jedná se o Tenerife bohužel mi Chronomag všechny fotky ve vyšší kvalitě vkládá vzhůru nohama a nedokázal jsem to vyřešit. Mimochodem Tenerife doporučuji - super únik do pohody v týhle době Hele blbej uplne nejsem, ale nejvyssi horu Spanelska, ani jeji zemepisnou lokaci v hlave nenosim, to sorry. Nicmene Tenerife byl muj druhej typ po kraji kontinentu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 19 minutami, Vit napsal: Zajímavé. Ty nožky jsou navařené? Nebo, že by to byl odlitek? Taky už mě to napadlo. Z boku se to jeví jako návarek, ale zase nahoře a dole mi přijde ta hrana dost ostrá na to, aby to i v těchto místech bylo navařeno. Netroufám si odhadovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 2 hodinami, JoyStick napsal: Hele blbej uplne nejsem, ale nejvyssi horu Spanelska, ani jeji zemepisnou lokaci v hlave nenosim, to sorry. Nicmene Tenerife byl muj druhej typ po kraji kontinentu Tak jsem to nemyslel samozrejme, asi to vyznelo blbe poznal by to jen nekdo kdo tu byl a ty vyhledy zna, to je jasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 blue ... větračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 před 12 hodinami, Jeronimo napsal: Cestou pro patrony, letos mi ten suchý únor moc nevyšel. ti je hej, když máš pivovar za rohem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se