Adamsson Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Odesláno 4. května 2021 před 10 minutami, ragu napsal: Bubliny Bubliny Bubliny! Abys je v těch bublinách našel!parádni!
Adamsson Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Odesláno 4. května 2021 před 2 hodinami, DaLo napsal: Opakuju se..jedny z nej pilot chrono!
M@chino Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Odesláno 4. května 2021 ... dnes přišlo čtivo ... velká spokojenost ... jinak military watch z jiné éry ...
Adamsson Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Odesláno 4. května 2021 před 12 minutami, M@chino napsal: ... dnes přišlo čtivo ... velká spokojenost ... jinak military watch z jiné éry ... Tomu říkám čtení na dobrou noc!:) ..a hodinky taky moc pěkný
Luky Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Odesláno 4. května 2021 před 6 hodinami, kuncák7 napsal: Jsem rád, že jsem se k nim po mnoha letech vrátil. Martine jsou fajn. Pamatuju si, když jsem tu začínal, jak byly Aviatory populární. Je hezký je tu zase vidět.
Vit Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Odesláno 4. května 2021 před 22 hodinami, junior300 napsal: Dik zas a znova NATO mi nechyba, skor by som casom uvital ten ich silikon, vyzera celkom slusne. Dakujem, no zasluzili by si trochu tvojho fotografickeho umu. Přeháníš, pokud nefotíš líp, tak minimálně stejně dobře. ----------------------------- Pořád se dobře ORIENTuju
Micey Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Odesláno 4. května 2021 @Toblin Moc hezký natom natu:) Já furt brajtle, sem do nich normálně zamilovanej.
Toblin Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Odesláno 4. května 2021 @Micey Díky. Zamilovanej? Ty máš velký srdce
nickolas Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Odesláno 4. května 2021 Houby velky, jen zvysene pruchozi. Z jedne strany to tam cpe a zdruhe to pada ven.
ragu Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Odesláno 4. května 2021 Ještě pár kousků. S bublinkama je sranda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se