Plina Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Myslel jsem, že mě z moonu na chvíli vyléčí, ale spíš to zhoršují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 18 minutami, Radik napsal: Barvičky - to je moje Asi vyměním nějaký svoje Speedy taky za něco barevného, do oranžova.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Podvolantovka. Za tu upatlanou lunetu pardón. Fakt jsem ji neolizoval, ale aby tu keramiku člověk pucoval furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Před hodinou, krutor napsal: Breitling a Adidas paradni ciganske kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil_Obecny Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Jedna z minulého týdne ...na procházce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 2 hodinami, tombas napsal: Píšeš Patek a já vidím Omega to me nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Pilotky - hodinky pro každou příležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 ...morgen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 (upraveno) před 13 hodinami, michalval napsal: Podvolantovka. Za tu upatlanou lunetu pardón. Fakt jsem ji neolizoval, ale aby tu keramiku člověk pucoval furt. Perfektně sladěná bunda s pouzdrem. ----------------------------------------- Já furt ORIENT WT na listí (foto pár dní staré) Upraveno 15. května 2021 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Pilotim se značkou bez historie pilotních hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Po delší době digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Asi nejuniverzálnější hodinky co jsem měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 (upraveno) před 15 hodinami, michalval napsal: Podvolantovka. Za tu upatlanou lunetu pardón. Fakt jsem ji neolizoval, ale aby tu keramiku člověk pucoval furt. @VitDíky Víte. Já si tedy na to ladění barev tolik nepotrpím, jako někteří naši kolegové ale máš pravdu - ladí to k sobě. A až dorazí dva řemeny, které vyrábí Zrno (tedy doufám), tak to bude snad ještě lepší. Tvůj řemen na Orientech je to nejoriginálnější z kůže, co tady v poslední době proběhlo Upraveno 15. května 2021 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Tak nevim, jestli by k rodinnymu prirustku nemel byt i novy hodinkovy prirustek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Odpoved znas:) Gratulace.. ja beckuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 Hezkej víkend! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 K dnešným narodeninám som sám sebe oficiálne odovzdal nádherný darček, zlúpol fólie, nastavil, ... Doteraz som si ich len obzeral v boxe, odteraz si ich už aj úžívam. Ten "chrómový" ciferník s modrýmy ručičkami a idexami je fantastický! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 U sipkove Ruzenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 před 6 minutami, Jaem napsal: K dnešným narodeninám som sám sebe oficiálne odovzdal nádherný darček, zlúpol fólie, nastavil, ... Doteraz som si ich len obzeral v boxe, odteraz si ich už aj úžívam. Ten "chrómový" ciferník s modrýmy ručičkami a idexami je fantastický! Všecko nejlepšííííí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se