Karussell Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Páteční Portugieser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Hajzly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 41 minutami, Karussell napsal: Páteční Portugieser Cákrisch..ty jsou pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Ch. W. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 PO GMT Pilot Velmi neortodoxní..jen na zkoušku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 11 minutami, Arthur N. napsal: Ch. W. Ty jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 6 minutami, pavel23 napsal: Pořád. Pěknej úhel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 13 minutami, pavel23 napsal: Pořád. ... Podľa mňa v danej cenovej kategórií jedny z najpríjemnejších hodiniek čo poznám. Dizajn je super, spracovaniu myslím tiež nič nechýba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Právě teď, Pán času napsal: Podľa mňa v danej cenovej kategórií jedny z najpríjemnejších hodiniek čo poznám. Dizajn je super, spracovaniu myslím tiež nič nechýba Já jsem spokojený, můj sen Planet Ocean to plně nenahradí , ale jsou za tu cenu perfektní. OP pořád zvažuji, otázka jestli bych je nosil každý den, když jsou hrubo přes 100tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Před hodinou, Karussell napsal: Páteční Portugieser Tá farebná kombinácia je skvelá ... jediný problém pri týchto hodinkách je, ktoré si vybrať Mal som vedľa seba tieto tri modely a stále nemám jasno v tom, ktoré sa mi najviac páčia ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Vylezlo slunko, víkend za dveřmi, správný čas pro bronzovky. Inspiraci sbíral Undone evidentně kde se dalo, výsledný guláš mě ale baví z hodinek co mám doma nejvíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Soukromý dárek pro odcházejícího zaměstnance. (myslím ten nožík, ne hodinky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 7 minutami, Vit napsal: Soukromý dárek pro odcházejícího zaměstnance. (myslím ten nožík, ne hodinky) Já bych bral obojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 1 hodinou, Pán času napsal: Tá farebná kombinácia je skvelá ... jediný problém pri týchto hodinkách je, ktoré si vybrať Mal som vedľa seba tieto tri modely a stále nemám jasno v tom, ktoré sa mi najviac páčia ... V životě takové mít nebudu, ale kdybych měl volit, tak kvůli té titěrné červené drobnosti na DAY vnitřním cifru bych volil model vpravo. Prostě to chytlo mé oko, jak říkáme my lingvisti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 3 hodinami, Karussell napsal: Páteční Portugieser Boží! A dneska taky Portugaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 10 minutami, Chronopetr napsal: V životě takové mít nebudu, ale kdybych měl volit, tak kvůli té titěrné červené drobnosti na DAY vnitřním cifru bych volil model vpravo. Prostě to chytlo mé oko, jak říkáme my lingvisti . U mňa dizajnovo jasne vedú chronografy vľavo (páčia sa mi bodky na minutových pozíciach namiesto tej koľajničky), tebou spomínaná červená drobnosť mňa práve naopak trošku ruší, no zase práve kaliber so 7dňovou rezervou je úžasný a ich zadná strana je dokonalá ... len tá cena No podarili sa im myslím všetky modely z tejto rady vo všetkých farbách (pre mňa je top táto bielo modrá verzia, no keby ku červenej, prípadne zelenej verzií robili remienok vo farbe cifru, páčilo by sa mi to asi viac) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 (upraveno) Páteční špacír s drahou. Co nedokázaly GS ani rolády, to se povedlo vcelku obyč. Longinům — občas jí vytrhnout ze spár eplvoč. Upraveno 21. května 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se