CEGY Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Moje plesnivky od firmy na propisky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Malopotapkochrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 #orient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Ještě nevím.. je úterý, ale..no, vypiju kafe a uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 @adamson Dnes určitě RADO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 22 hodinami, michalval napsal: Moje plesnivky od firmy na propisky.. A takovy to byly pekny hodinky, kdyz byly novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 1 minutou, honza71 napsal: A takovy to byly pekny hodinky, kdyz byly novy Myslíš, že to mám reklamovat? Tolik měsíců jsem na to čekal. Někteří to urychlujou vajcama a já jsem poslušně čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 2 minutami, michalval napsal: Myslíš, že to mám reklamovat? ... Minimalne bych to zvazil Jako argument bych pouzil, ze ta vysledna barva je tak nejak malo "kafebronzdozelena". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Před hodinou, Adamsson napsal: Ještě nevím.. je úterý, ale..no, vypiju kafe a uvidím Klasický ranní stresy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 36 minutami, tombas napsal: @adamson Dnes určitě RADO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 3 minutami, Karussell napsal: Klasický ranní stresy Tak kdybych měl teď před sebou ty Tvoje BP tak by stresy odpadly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 33 minutami, michalval napsal: Myslíš, že to mám reklamovat? Tolik měsíců jsem na to čekal. Někteří to urychlujou vajcama a já jsem poslušně čekal. Já bych je rovnou vyhodil, podle barvy to maj nejspíš za sebou. Mám tu kbelík na tříděnej odpad, můžeš to ke mě klidně hodit, ať se nestresuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 32 minutami, honza71 napsal: Minimalne bych to zvazil Jako argument bych pouzil, ze ta vysledna barva je tak nejak malo "kafebronzdozelena". To víš, tyhle bronzovky nosí jen fajnovky z kanclu žádní potápěči, tak to s tím bronzem nebude tak žhavý - bude to takový titanový bronz před 2 minutami, Adamsson napsal: Já bych je rovnou vyhodil, podle barvy to maj nejspíš za sebou. Mám tu kbelík na tříděnej odpad, můžeš to ke mě klidně hodit, ať se nestresuješ Já Ti nevím, v profilu máš napsáno, že bydlíš ve Švédsku, tak to asi nepůjdu úplně kolem Tvého koše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 3 minutami, michalval napsal: Já Ti nevím, v profilu máš napsáno, že bydlíš ve Švédsku, tak to asi nepůjdu úplně kolem Tvého koše Nikam nechoď, já si klidně přijedu, jen řekni kam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 1 minutou, tombas napsal: Nikam nechoď, já si klidně přijedu, jen řekni kam . Nene kluci, tyhle hodinky budou dál plesnivět a já s nimi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Právě teď, michalval napsal: Nene kluci, tyhle hodinky budou dál plesnivět a já s nimi... Ale kdyby sis to přece jen rozmyslel... však víš komu napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Stejně mají něco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se