Roman Šula Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 dehyd: Super, pošli to na paroubek@paroubek.cz
31682 Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 Čas pokročil a žádná zjevná dohoda není na obzoru. Má to snad znamenat, že by se bývalí soudruzi za ODS a ČSSD nedohodli? Tak to mi zůstává rozum stát! Ale možná je třeba, aby si prostý lid ještě trochu zademonstroval, napsalo se pár peticí, fejetonů a tak všeobecně, jen aby lidi neztratili pocit, že mají ještě na něco vliv. A pak se konečně vrátíme se do starých osvědčených časů opoziční smlouvy
typograf Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 31682 napsal: Čas pokročil a žádná zjevná dohoda není na obzoru. Má to snad znamenat, že by se bývalí soudruzi za ODS a ČSSD nedohodli? Tak to mi zůstává rozum stát! Ale možná je třeba, aby si prostý lid ještě trochu zademonstroval, napsalo se pár peticí, fejetonů a tak všeobecně, jen aby lidi neztratili pocit, že mají ještě na něco vliv. A pak se konečně vrátíme se do starých osvědčených časů opoziční smlouvy ....... v tom lepším případě.
JJ Odesláno 18. června 2006 Nahlásit Odesláno 18. června 2006 No tak upřímnou soustrast na Slovensko. Uvidíme, zda se nakonec Dzurindovi a spol. povede dát dohromady nějaké málo špatné řešení, ale moc dobře to zatím nevypadá :-(
Kasper Odesláno 19. června 2006 Nahlásit Odesláno 19. června 2006 JJ napsal: No tak upřímnou soustrast na Slovensko. Uvidíme, zda se nakonec Dzurindovi a spol. povede dát dohromady nějaké málo špatné řešení, ale moc dobře to zatím nevypadá :-( Ani nehovor. Vyzera to, ze smerujeme do p....e !!! Ostava uz len dufat...
Roman Šula Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 A tak hezky to bylo na Slovensku rozjeté a teď se to asi zastaví. No nic, dneska jdu zase na Václavák demonstrovat.
Filipes Odesláno 30. června 2006 Nahlásit Odesláno 30. června 2006 smazal jsem sám tu Němcovou-uznávám že to bylo o ničem a trapné..
Honza49 Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Odesláno 3. července 2006 Chlap se pozná, že umí přiznat chybu. A napravit ji.
Roman Šula Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Odesláno 3. července 2006 Chlap ano, Paroubek nikoliv...
31682 Odesláno 11. července 2006 Nahlásit Odesláno 11. července 2006 Zdá se, že jsme se docela trefili. Uvidíme další vývoj 31682 napsal: Po předchozích zkušenostech si myslím, že nové volby by byly nejlepší řešení. Případné slepence stejně nebudou fungovat... X-Bob napsal: Myslím stejně jako 31682, že nové rozdání karet tak do 3 měsíců by bylo fér. Ale-abychom se nedivili. Oranžoví hoši se radši o korýtka třeba podělí s modrými hochy. X-Bob, ty snad "trpíš" nějakou jasnozřivostí Když spíš, máš normální sny nebo se ti výhradně zjevuje budoucnost? Vsadil jsi na vítěze MS ve fotbalu? Ani se nechci ptát kolik jsi vyhrál
X-Bob Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Odesláno 12. července 2006 31682 napsal: Zdá se, že jsme se docela trefili. Uvidíme další vývoj X-Bob, ty snad "trpíš" nějakou jasnozřivostí Když spíš, máš normální sny nebo se ti výhradně zjevuje budoucnost? Vsadil jsi na vítěze MS ve fotbalu? Ani se nechci ptát kolik jsi vyhrál Spím dobře. Zdávalo se mi o hodinkách. Teď už míň, když jsem si nějaké pořídil Nevsadil jsem. Fotbalu bohužel nerozumím Ale to výše uvedené sa dá předvídat. Tradice I.republiky stále žije, viz vlády tehdy rudozelených koalic. Pánové Malypetr, Švehla a další se taky vždy dohodli Dohodnou se spolu, pak většinový systém, taťka profesor z hradu nám všem řekne, jak je to konstruktivní a státotvorné, za to bude dalších 5 let hradní pán a my budeme mít "klid na práci", žádné podvratné živly nebudou narušovat naše budování rozvinuté tržní společnosti. Naše světlé zítřky si rozvracet nedáme! Máme svá práva! Za 1) právo platit daně 2) .....další nevím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se