safi Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2008 (upraveno) Dneska jsem si od tvorby rozpočtu odskočil vyfotit pár letadel. Foceno Panasonic Lumix ..bohužel na 12-ti násobný optický zoom. Dneska na letišti přistával Boeing 747 (neletá pravidelně, jedná se o nákladní evrzi), chytil jsem ho na obědě když zrovna přistával..oproti klasickým Airbusům 320 Family to dělá neskonalý rámus. Když se pak sunul přes letiště směrem ke Cargu, tak všechna ostatní letadla vedle něj vypadaly jako hračky....Juj! Připojte se svými fotkami. Prosím ne fotografie větší než 1024*768 ať neporušujeme pravidla. YPO - pokud uznáš za vhodné přesunout vlákno do fotogalerie, budu jedině rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kouř od pneumatik dvě vteřiny po doteku letadla se zemí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. srpna 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2008 (upraveno) Par fotek z leteckeho dne v Hradci Králové. Moje oblibena znacka Fotografoval zdejsi clen - polifka. Upraveno 21. srpna 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 Den NATO 2007 - Letiště Leoše Janáčka Ostrava Od letošního roku je akce přejmenována na "Dny NATO v Ostravě". Snad přidám nějaké nové fotografie, akce se koná 17. - 20. září. A tady jsou fotografie z loňského ročníku: Více fotografií ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 ¨safi napsal: Dneska na letišti přistával Boeing 747 (neletá pravidelně, jedná se o nákladní evrzi) Safi, ale on létá pravidelně. Dvakrát týdně, ale pravidelně. A pokud jde o rambajs, tak ho v klidu vezme do kapsy MD-80 talošů a to nemluvím o Il-62, se kterou sem pravidelně ještě někdy v roce 2002 létali Kimovi soudruzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konyX Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Když jsem minulý týden doprovázel sestru na letiště, podařilo se mi vyfotit jedno zajímavé letadlo. Co o něm soudí znalci létajícíh strojů?? Udivila mě jak jeho velikost, tak i absence jakýchkoliv znaků a "potisků". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 DHL používá většinou Airbus, když nemají dost nákladu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 První nad Prostějovským letištěm a na druhé tankování při delším přeletu u běžné benzinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 konyX napsal: Když jsem minulý týden doprovázel sestru na letiště, podařilo se mi vyfotit jedno zajímavé letadlo. Co o něm soudí znalci létajícíh strojů?? Udivila mě jak jeho velikost, tak i absence jakýchkoliv znaků a "potisků". Normální nákladní Jumbo. Na fotce je to blbě vidět, ale registračka žačíná na B? Jestli jo, tak je soudruh z číny. Jinak bílejch velryb lítá dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 První nad Prostějovským letištěm a na druhé tankování při delším přeletu u běžné benzinky Tak to jsem ještě neviděl ... Moc by mě to lákalo, ale mám 2 malý děti, přes 100 kilo, takže bych si do toho asi nesed. A otázka. To je jen pro 1 osobu? A lítá to na normální benzín? Kolik to žere a stojí? Díky za odpovědi. Mám dost kamarádů-bláznů, co by si to koupili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Malaket napsal: První nad Prostějovským letištěm a na druhé tankování při delším přeletu u běžné benzinky Tak to jsem ještě neviděl ... Moc by mě to lákalo, ale mám 2 malý děti, přes 100 kilo, takže bych si do toho asi nesed. A otázka. To je jen pro 1 osobu? A lítá to na normální benzín? Kolik to žere a stojí? Díky za odpovědi. Mám dost kamarádů-bláznů, co by si to koupili... Cena asi 3,5 mil. spotřeba 12-15l/h natural 95,je to pro 2 osoby.Super hračka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Hugo14 napsal: Safi, ale on létá pravidelně. Dvakrát týdně, ale pravidelně. A pokud jde o rambajs, tak ho v klidu vezme do kapsy MD-80 talošů a to nemluvím o Il-62, se kterou sem pravidelně ještě někdy v roce 2002 létali Kimovi soudruzi. Díky za upřesnění jdu si přidat pravidelnou událost do kalendáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. srpna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 (upraveno) konyX napsal: Když jsem minulý týden doprovázel sestru na letiště, podařilo se mi vyfotit jedno zajímavé letadlo. Co o něm soudí znalci létajícíh strojů?? Udivila mě jak jeho velikost, tak i absence jakýchkoliv znaků a "potisků". To je přesně to, co jsem taky viděl a pokusil se vyfotit...foceno obyčejným 5-ti megapixelovým foťkem na mobilu, takže kvalita nic moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. srpna 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Jak jsem psal, čtyřstovka kargo. Od číňanů. Jen nasadili bílou velrybu. Tady Tyhle mašiny mívají bílý kabát těsně před koncem nebo po začátku operačního lesingu, když se mašina předává majiteli a zatím není jasný kabát nového provozovatele než pak stroj projde lakem. My jsme tak nějakou dobu (cca 1 měsíc) po dodání provozovali jako bílou velrybu OK-VGZ. Viz tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2008 Antonov An-124 Ruslan a vojáci. Praha Ruzyně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2008 jj...Ruslan...to je ale "kráva velká"..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 26. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2008 Airbus A330 - letiště v Bangkoku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2008 Pár fotek z Intrepid musea v New Yorku. Celá galerie je tady: http://homepage.mac.com/jirka.jirout/INTREPID/index4.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2008 Jeden létající taxík focený před časem na LKHK... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2008 Catalina a Connie z Lelystadu - ta Catalina se dá pronajmout na vyhlídkové lety, včetně přistání na IJsselmeer - nepřidáte se v létě někdo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 27. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2008 A tohle jsem často potkával cestou z práce domů. Asi se jim časování hlídek shodovalo s mojí pracovní dobou... Tahle fotka je ale z Den Helderu, kde Orion předvádí let na pádové rychlosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se