Conrad Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Berte, respektuji, že jsi majitel l fóra, ale jako člen od roku tuším že 2005 ti musím říci, že to velmi nešťastné rozhodnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Ahoj, pro přehlednost vpisuji do textu: je to pro fórum velká škoda ANO BOHUŽEL a myslím, že sem zase bude chodit o pár lidí méně no.... otázka co je reálným cílem? převzetí fcb skupiny? NE, JE PŘEJMENOVANÁ, NEPARAZITUJE NA JMÉNU CHRONOMAG, TO MI STAČÍ (někde jsem zaslechl, že jsi Berte někomu slíbil inzerci už na převzaté fcb skupině, protože jsi nevěřil, že to kluci přejmenují) TOTÁLNÍ PÍČOVINA, NAOPAK JSEM CHVÍLI PO PŘEJMENOVÁNÍ ZRUŠIL SCHŮZKU S ADVOKÁTEM, KTERÝ UMÍ KOMUNIKOVAT SE SPOL OVLÁDAJÍCÍ FCB změna obsahu fcb skupiny? NE v každém fóru se obšas píšou blbosti... SOUHLAS, ALE TO CO SE TAM ROZJELO JE TUNA SRAČEK spíš si ale říkám, jestli není škoda takhle vyhánět lidi, kteří jsou jasným přínosem fóra.... ANO, JSOU, ALE HOŠI SI MUSÍ VYBRAT. POKUD SE CHTĚJÍ PODÍLET NA UDRŽOVÁNÍ FCB JAKO SPRÁVCI, NENÍ ZDE PRO NĚ MÍST. POKUD BY SE STALI NORMÍÁLNÍMI FCB ČLENY, JSOU ZDE NAZPET VÍTÁNI. ZROVNA ALE U TŘECH Z NICH SI KLADU OTÁZKU, JESTLI JIM FCB ZA TO STOJÍ Davida znám osobně velmi dobře, stejně tak Toma... Tebe osobně neznám, tak nemůžu soudit, ale hoši pro hodinky žijou a za mě osobně je fakt škoda, když právě takoví na foru budou chybět.... jsem tu registrovaný fakt dlouho a poznal jsem tu spoustu super lidí, ale co se tu děje poslední dobou mě mrzí.... OSOBNĚ ZNÁM 3. I MNĚ BUDOU CHYBĚT. SORY, ALE POKUD CHTĚJÍ ROZJET VLASTNÍ PROJEKT, VIZ VYJÁDŘENÍ NA FCB, POPŘEJI JIM MNOHO ZDARU (COŽ UŽ JSEM UDĚLAL V MAILECH), ALE NEVIDÍM JEDINÝ DŮVOD JE MÍT TADY I TAM. VELKÁ PÍSMENA NEZNAMENAJÍ, ŽE NA TEBE VIRTUÁLNĚ KŘIČÍM, ALE POTŘEBUJI ODLIŠIT TVŮJ A MŮJ TEXT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 3 minutami, Conrad napsal: Berte, respektuji, že jsi majitel l fóra, ale jako člen od roku tuším že 2005 ti musím říci, že to velmi nešťastné rozhodnutí. Viz odověd Denjl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 k comu je dobre toto honenie eg? Skupina sa tak volala 100 rokov, premenovali ju, saga skoncila, teraz si tam budu zit svojim zivotom. Nerozumiem argumentu s dvomi stolickami, skupina uz nema napojenie na chronomag, dobrovolne ju premenovali, za co dostali ban na lokalnych uctoch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Kluci spouští konkurenční projekt. Proč bych měl někoho takového supportovat? Nevidím jediný důvod. EDIT: Já si fakt nehoním ego, mám jej zbytnělé dost. Naopak, Ti co mne osobně znají, vědí, že jsem člověk praktický. Prostě chce li někdo dělat pro firmu A, nemůže v tomtéž oboru dělat pro firmu B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 [mention=29873]Vladar91[/mention] Ahoj, jeden z nich se ohradil proti tomu, že je ve statusu, ale nemůže s mým krokem polemizovat. Na žádost jednoho z dotčených jsem tedy status smazal. V tlf hovoru jsem mu dal za pravdu. Výše vyhození jsou správci skupiny, která dlouho zneužívala ochranné známky Chronomag, a tato skupina se chová slušně řečeno "jako banda kokotů". Pokud chtějí tuto skupinu i nadále správcovat, nikdo jim bránit nebude, ale brány fóra jim jsou uzavřeny. Pokud se svého správcování (neříkám členství) vzdají, nic nebrání znovuobnovení plnohodnotného členství na Chronomagu. jednoduché, jasné, rychlé.Škoda především pro Chronomag. No, jsi majitel, je to tvoje rozhodnutí. Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Petře, i já to vnímám jako škodu, ale jak jsem již psal několikrát výše: Chceš dělat pro A, nebudeš v B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Treba priznat, ze skupina na fejsbuku s tolkymi clenmi zasa nie je az taka charita. Skoda, ze to muselo takto dopadnut… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Kluci spouští konkurenční projekt. Proč bych měl někoho takového supportovat? Nevidím jediný důvod. EDIT: Já si fakt nehoním ego, mám jej zbytnělé dost. Naopak, Ti co mne osobně znají, vědí, že jsem člověk praktický. Prostě chce li někdo dělat pro firmu A, nemůže v tomtéž oboru dělat pro firmu B.To, kurňa, fakt za vším vidíš jen kšeft? Jakým způsobem ti fb skupina konkuruje? Na FB jsem se tě víceméně zastával, chápal jsem, že ti nemusí být milé používání tebou zaregistrovaneho názvu. Ale dělat z toho konkurenční firmy? To je, myslím, dost mimo. Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Petře, v každém případě děkuji zazastání, ale fcb Chronoclub (dříve Chronomag) je opravdu konkurencí. Věř mi, že vzhledem ke vzniku, fungování, a plánům to konkurence v budoucnu být může. Jak jsem napsal již dříve: osobně mne to mrzí, ale Ti pánové se OPRAVDU musí rozhodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
108 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 9 minutami, Bert napsal: Kluci spouští konkurenční projekt. Proč bych měl někoho takového supportovat? Nevidím jediný důvod. EDIT: Já si fakt nehoním ego, mám jej zbytnělé dost. Naopak, Ti co mne osobně znají, vědí, že jsem člověk praktický. Prostě chce li někdo dělat pro firmu A, nemůže v tomtéž oboru dělat pro firmu B. ok v ramci konkurencneho boja fair point, ten konkurencny projekt myslis teraz priamo skupinu alebo sa chysta nieco paralelne? Pytam sa preto lebo zabanovane osoby tvorili obsah na tomto portaly, nie nejaku zaskodnicku cinnost a teraz tato telenovela urcite nerobi dobru reklamu tomuto portalu. Je to cele nestastne, ale v ramci PR sa to dalo strategicky zmenezovat lepsie. Najhorsie z toho celeho vypadlo toto forum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Petře, i já to vnímám jako škodu, ale jak jsem již psal několikrát výše: Chceš dělat pro A, nebudeš v B.No, já budu chodit do hospody A i B. Mně prostě skupinka na FB nepřipadá jako konkurenční byznys. Možná to vidím idealisticky, tož, u nás na Valachoch to tak máme. Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 4 minutami, 108 napsal: ok v ramci konkurencneho boja fair point, ten konkurencny projekt myslis teraz priamo skupinu alebo sa chysta nieco paralelne? Pytam sa preto lebo zabanovane osoby tvorili obsah na tomto portaly, nie nejaku zaskodnicku cinnost a teraz tato telenovela urcite nerobi dobru reklamu tomuto portalu. Je to cele nestastne, ale v ramci PR sa to dalo strategicky zmenezovat lepsie. Najhorsie z toho celeho vypadlo toto forum. nieco paralelne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 2 minutami, Petr Svenda napsal: No, já budu chodit do hospody A i B. Mně prostě skupinka na FB nepřipadá jako konkurenční byznys. Možná to vidím idealisticky, tož, u nás na Valachoch to tak máme. Odesláno z mého MAR-LX1A pomocí Tapatalk Petře, začal jsi obrazně, tak já budu pokračovat. Uvědom si, že do hospody chodí člen. Správce v té hospodě obsluhuje. To je ten rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Trošku mě tohle rozhodnutí straší. Celkem smutné, kam se to dostalo. Vždycky jsem tady na fóru byl moc rád a tak nějak volný a mohl jsem se věnovat tomuhle nádhernému koníčku. Teď se člověk málem musí bát cokoliv napsat, aby sis to, Berte, nevyložil špatně, protože tvoje slovo je tu zákon a nediskutuje se. Celkově se tu jede dost autoritativně. Já fakt nevím, co si o tom myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Sry, ale majitel hospody A nemůže chodit na pivo do hospody B? Já bych jako majitel hospody B byl naopak rád, že kromě toho, že chodí na pivo do své hospody A, přijde i do hospody B. A bral bych to jako pochvalu, že to dělám dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Fade, minimálně z poloviny s Tebou souhlasím. Ono autoritativní vedení má ale trochu výhod: Absence antivaxerů (a že jich tady bylo) Absence ruských švábů (a že jsem SZ dostal hafo) Minimalizace průserů a podvodů při prodejích (statisticky 1,5 do roka) Ale nyní k tomu hlavnímu. Kluci přece nedostali po koulích za to, co udělali tady (mimochodem, všichni se tady chovali skvěle), ale za to, co udělali jinde. Děláš pro A? Nelez do B. Zdůrazňuji slovo DĚLÁŠ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 2 minutami, Emiliano napsal: Sry, ale majitel hospody A nemůže chodit na pivo do hospody B? Já bych jako majitel hospody B byl naopak rád, že kromě toho, že chodí na pivo do své hospody A, přijde i do hospody B. A bral bych to jako pochvalu, že to dělám dobře. Ty hele Franto, já vím, že chodíš k A, ale přijď příští týden k nám (B), budeme mít čerstvě naraženýho Kozla ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Nebýt této přestřelky, ani bych netušil, že nějaká skupina na FB existuje. Díky za reklamu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 (upraveno) před 56 minutami, Bert napsal: Ty hele Franto, já vím, že chodíš k A, ale přijď příští týden k nám (B), budeme mít čerstvě naraženýho Kozla ..... Až bude v hospodě B dělat reklamu na hospodu A a přetahovat hosty, tak to pochopím. Teď to nechápu. Pokud navíc v hospodě B baví hosty, kteří tam chodí i kvůli němu... Upraveno 22. ledna 2023 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se