Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuji moc kluci, ten modrej blatníček je cool, to máte pravdu 😂  Jinak ta zelená metla je opravdu magická, líbí se mi že je na Gudýrech, ty mě vždycky vyhovovali a překvapilo že je Made in Kambodža 🦜 Měl jsem za to že už se dnes všechno jede v Číně.

To Micey: Dlouho jsem přemýšlel, dlouho a tohle je na ta moje dobrodružství ideální kompromis a využiji to nejvíc. A když už se vypravím na nějaký ten adrenalinový sjezdík, tak si klidně vyšší zdvihy půjčím 🤙

• Odpovědi 10,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 4 hodinami, Jarett napsal:

Specialized Mirror ... mám ho na třech kolech :)

Na rozdíl od jiných výrobců 3D sedel je tohle specifické tím, že je v různých částech různě tuhé, takže zadek se "zrcadlí" do plochy sedla ... pocitově je tlak tak o 70% menší.

Kolega si pořídil české sedlo od firmy Posedla a po měsíci ho vyhodil ... tvrdé a nepohodlné, takže prodávají 3D tisk, ne technologii k sezení ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Doporučuju jakoukoliv variantu od s-works. Osedlal jsem toho fakt hodně a nikdy nic nesedlo tak jak ten jejich mirror. Dražší pořizovačka, ale to sedlo za ty prachy stojí. Navíc edlo a řidítka jsou hlavní kontaktní body mezi tebou a kolem, proto bys na ně měl dát důraz aby to páslo jako puclíky.

Odesláno
před 19 hodinami, African napsal:

Nová raketa pro letošní sezónu ready :punk: Odrazky už jsem nestihl sundat, až příště, teď už zase volají dětské povinnosti, zítra má kluk lezecké závody, tak držte palečky. Kurňa, jak já se těším na bajk , mega vypadá fajnově žabák 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

kamo at slouzi a dela radost 🙂

Odesláno
před 15 hodinami, Marty223 napsal:

Doporučuju jakoukoliv variantu od s-works. Osedlal jsem toho fakt hodně a nikdy nic nesedlo tak jak ten jejich mirror. Dražší pořizovačka, ale to sedlo za ty prachy stojí. Navíc edlo a řidítka jsou hlavní kontaktní body mezi tebou a kolem, proto bys na ně měl dát důraz aby to páslo jako puclíky.

Jeden kolega mi rozdíl v pohodlí popisoval tak, že na nejlepším sedle v nejlepších kalhotách se mu sedělo hůř, než na Mirror sedle v riflích :D

Odesláno

Dnes jsem byl pro nový batoh Camelbak Mule PRO14 v Brně u Svorady. Už jsem nechtěl riskovat nákup z e-shopu a další vadný kus.

Netuše, kolik tahle sedla stojí, jal jsem se zrovna na vystavený Mirror zeptat. Když jsem viděl cenovku, zkonstatoval jsem, že stojí jak půlka mého starýho horáka od Cube, prodávající se suše otočil a šel si zase stoupnout za pultík.

Ale ten Camelbak konečně mám 😄

Odesláno
před 1 hodinou, Joe75 napsal:

Dnes jsem byl pro nový batoh Camelbak Mule PRO14 v Brně u Svorady. Už jsem nechtěl riskovat nákup z e-shopu a další vadný kus.

Netuše, kolik tahle sedla stojí, jal jsem se zrovna na vystavený Mirror zeptat. Když jsem viděl cenovku, zkonstatoval jsem, že stojí jak půlka mého starýho horáka od Cube, prodávající se suše otočil a šel si zase stoupnout za pultík.

Konečně někdo normální 👍. Ty ne prodejce. 

Odesláno

Výživnej přesun na chalupu. Posledních 40km nohy poněkud prázdný.

Odesláno
před 2 hodinami, Joe75 napsal:

Na to tam jsou ti prodavači opravdu experti. Když tam nepřijedeš minimálně Q7 a každej rok nekoupíš novýho S-Workse, tak se s tebou moc bavit nebudou. Už tam kvůli nim raději nechodím vůbec.

Odesláno

Taky jsem se byl projet. Krásné slunečné počasí, trošku bahýnko. 

Odesláno
před 2 hodinami, Emiliano napsal:

Na to tam jsou ti prodavači opravdu experti. Když tam nepřijedeš minimálně Q7 a každej rok nekoupíš novýho S-Workse, tak se s tebou moc bavit nebudou. Už tam kvůli nim raději nechodím vůbec.

A pak je reslita cca taková:

https://www.jobs.cz/rpd/2000124262/?rps=318&utm_source=jobs.cz&utm_medium=email&utm_campaign=system&utm_content=agent_apply_recommended&uhash=44acaf6e742dde89d9a2790a65eb2a88&mhash=email_d5d488eb59cbc36a8392f0484a5ed8db75e8c2bf8236979e08b9f029c5e98d04&recommended=jobs-emailing&emailId=a6e8859e-ab35-4332-8e42-9b7ff5a82d5e

Odesláno
Konečně někdo normální [emoji106]. Ty ne prodejce. 
Nechápu v čem je arogantní prodejce normální [emoji20] když má někdo kolo do 20 tisíc, tak nedá za sedlo 8 klacku a více.

Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk

Odesláno

1) normalni je samozrejme Joe_75

2) prodejce Lexuxsu, MB atd. zazil jsem prodejce Volvo a Audi a chovali se jak ropni magnati a kdyz kouknu na tu nabidku v jobu tak to takova hitparada neni. 

Odesláno (upraveno)

Kluk úplně hotovej z kola, super barva...provedlo se 👍 Tak jsme to psychicky nevydrželi a dali si hodinový švih a odpo hurá na lyže, to už je pomalu jak na Zélandu 😎

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, African napsal:

Kluk úplně hotovej z kola, super barva...provedlo se 👍 Tak jsme to psychicky nevydrželi a dali si hodinový švih a odpo hurá na lyže, to už je pomalu jak na Zélandu 😎

My jsme se ještě chodili koupat do oceánu ... mohl ten praotec Čech dojít o kus dále, že ? :D

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno
před 24 minutami, Jarett napsal:

My jsme se ještě chodili koupat do oceánu ... mohl ten praotec Čech dojít o kus dále, že ? :D

Tak to každopádně, tohle je mega nefér 😆 Ale také to mohl zaseknout někde u Pákistánu, a bylo by to úplně v perdeli 😅 Ráno kolo, odpo lyže, to je prostě hogo fógo den jak má být....

Odesláno
Kluk úplně hotovej z kola, super barva...provedlo se [emoji106] Tak jsme to psychicky nevydrželi a dali si hodinový švih a odpo hurá na lyže, to už je pomalu jak na Zélandu [emoji41]
DSC_5981.thumb.JPG.e05af452c99c6b0ea8770014f988202e.JPG
DSC_59773.thumb.JPG.15e6f4abc23d2da639b686ed8059c243.JPG
Kde máš svého nového oře [emoji3]

Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk

Odesláno
V 27. 1. 2024 v 13:06, Jarett napsal:

Jeden kolega mi rozdíl v pohodlí popisoval tak, že na nejlepším sedle v nejlepších kalhotách se mu sedělo hůř, než na Mirror sedle v riflích :D

Haha na Mirror i v tangáčích! 😆

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...