African Odesláno 18. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2024 před 2 minutami, TLD napsal: Afri,ty vole,uz se na Tebe tesim,tak trenuj. Mame tam par lahudek Trénuji, trénuji, ale nesmíte mě tam zlámat chlapci, čtrnáct dní na to mám důležitý lezení Koukám že nové cedulky na Křížové cestě se opět povedli, to navrhoval asi nějaký Afričan zda se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 18. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2024 Dnes totalna jarOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Fajnový to máte Ráno s holkou, konečně osedlala větší 24" , nadšená a já konečně trochu času na sebe, tak si blbnu v lese. Už zkouším i nějaké ty lehké skoky a žabák zdá se že bude velmi hravýKrasavec :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Před hodinou, kupko napsal: Krasavec Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Tvoji zásluhou kamaráde, děkuji Opravdu velmi dobře postavenej bajk, ty Foxyny pospolu s danou geometrií rámu tedy famózně odvádějí svoji práci, happy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Tvoji zásluhou kamaráde, děkuji Opravdu velmi dobře postavenej bajk, ty Foxyny pospolu s danou geometrií rámu tedy famózně odvádějí svoji práci, happy Pozor na posouvání jezdeckých limitů Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 před 31 minutami, kupko napsal: Pozor na posouvání jezdeckých limitů Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk No právě, už jsem sondoval i nějaké to lepší úrazové pojištění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Jaro už klepe na dveře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Jo dneska už by to šlo, ale na to sezení na zahrádce s pívem to ještě není úplně ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Jojo,podle lidí u Vltavy/ Berounky dnes vytáhl kolo snad každej:-) Já jen s dětma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Jk u blbejch todleto, fakt. Pet minut cumim na to, jakym smerem tu novou gumu spravne nasadit. Vykoumam, seru se s tim mlikem, ventilkem, zlomim dve montpaky, deti se naucej par novejch slovicek, pak se ctvrt hodiny crcam s tim, aby zapadly patky a nahodil jsem to normalni montazni pumpou.. a voila, samozrejme je ta blba guma obracene. Zadni bych neresil, ale predni.. eh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Otoč kolo a bude to cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Covece vlastne.. stacilo by fiknout ty navarky na kotouc z vidle, privarit to na druhou stranu, prehodit hadici, zejo? Dik, du vzbudit souseda a dem na to:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 Dotaz do pléna. Jezdí tu ještě někdo Schwalbe G-One RS klasicky s dušema? Po 3. tisících km vyhazuju do koše, protože už mě nebaví na vyjížďkách lepit duše. Jezdí se na nich super, ale asi jsou spíš určené na tubeless stup? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 před 58 minutami, Micey napsal: Covece vlastne.. stacilo by fiknout ty navarky na kotouc z vidle, privarit to na druhou stranu, prehodit hadici, zejo? Dik, du vzbudit souseda a dem na to:) No...a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 @filo-boxer nevím co to RS znamená,ale Schwalbe G-One jsem měl a vydržely 4k a defektů jestli bylo 5, 6 za celou dobu tak je to moc. Kdybych nevyrazel na delší výlet,kdy vždycky dávám nový pláště,tak by určitě ještě dalších 1k daly. Maximálně bych je prohodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 @kral083 No já jsem měl 4 defekty za 3k a přijde mi to strašně moc. Doteď (loňské léto) jsem žil v jiném kolosvětě, KTM Trekkingbike s Schwalbe Marathon Plus a snad 2 defekty za 40k. Takže jsem trochu překvapený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2024 A jsou to tyhle pláště. https://www.schwalbe.com/Schwalbe-G-One-RS-11654390 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 Glashütte a nikde žádný hodinky....Fijalo odctup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se