Gustaf Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 (upraveno) Hoši, kamarád prodává svuj Cannondale FSI. Najeto 75km, jako nový... velikost M, cena 35tis. Bohužel operace kolena a stávajíci problémy mu nedovolují jezdit. Rok mu stojí doma nevyužitý.... Upraveno 4. září 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 4 fotky, a všechny ze špatné strany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ax38 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Gustaf ahoj, dal by jsi nějaké info ke komponentům toho Cannondale, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Před hodinou, Tom4 napsal: 4 fotky, a všechny ze špatné strany přímo na komoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Ňák moc fotek na 75km nájezdu ne Podrobnější info o komponentech by se hodilo. A lokalita, kde se kolo nachází? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 (upraveno) před 2 hodinami, Tom4 napsal: 4 fotky, a všechny ze špatné strany Hele, to mě poslal on....já bych to samozřejmé nafotil jinak Podrobnosti zjistím první fotky jsou,. když ho přitáhl a další ze švihu....opravdu nic nenajezdil Upraveno 4. září 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Myslím, že specifikace zde... https://www.bike-sport-shop.cz/jizdni-kolo-cannondale-f-si-29-carbon-5-black-silver-2019-m?gclid=Cj0KCQjwy8f6BRC7ARIsAPIXOji8rxtFIGmDuYGTuelHIjj1RyDQizhw16FJ-ol2Y3gpPouAETeV52gaAreGEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoboInH Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Kde je mozne kolo osobne videt, popr. koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 (upraveno) Před hodinou, LoboInH napsal: Kde je mozne kolo osobne videt, popr. koupit? Stary Plzenec, Plzeň a okolí. Nemá problém dojet nekam v blízkosti. V případě zájmu pošli SZ a já ti na něj předám kontakt.... Upraveno 4. září 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoboInH Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Ja jsem z jizni moravy. Nezlobte se to asi nepojedu. Dekuju za informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 před 11 minutami, LoboInH napsal: Ja jsem z jizni moravy. Nezlobte se to asi nepojedu. Dekuju za informaci. V pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Udělal jsem si radost při pátku :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Mistnim bike-borcum budu tezko konkurovat, ale vcera jsem udelal sve prvni kilco na MTB. Pri deseti kilech nad metrak me to potesilo. Zaroven to trochu boli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Dobrej si! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Super...kilco vždy potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 A kdyz me vecer vytahla zena na kolo na dve pivka (celkem asi 3,5km), uz jsem musel hodne skryvat grimasy, jak me bolela zadel Ale dnes cajk a uz planuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Murphy dobre ty, nezapomen ze jeste s Frantou musime na ten trail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 před 13 minutami, spiderer napsal: Murphy dobre ty, nezapomen ze jeste s Frantou musime na ten trail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2020 To si tak v lese narazíte na cannondalovník, který zrovna plodí jeden kousek jsem ochutnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se