safi Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Nechápu, co máte proti ananasu na pizze. Nejlepší pizza ever!! Podobně jako těstoviny a čokoládou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Asi už bolo, ale predsa, je to k téme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března před 5 hodinami, Pozorovatel napsal: Už jsi to tu dával 20.02. Ja si říkal ze už jsem to tu určitě videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Čas na další várku Kantorka a jeden Vyčítal jako bonus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března před 14 hodinami, safi napsal: Nechápu, co máte proti ananasu na pizze. Nejlepší pizza ever!! Podobně jako těstoviny a čokoládou Ještě se musí polejt kečupem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března @Conrad tahle nějak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Ad pizza. Já mám nejradši s kebabem. Megaprasárna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Sushi Pizza ... top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března před 18 hodinami, safi napsal: Nechápu, co máte proti ananasu na pizze. Nejlepší pizza ever!! Podobně jako těstoviny a čokoládou Úplně všechno Dokonce už i moje žena pochopila, že mi ananas na pizzu fakt nesmí Před časem jsem zkoušel pizzu s tvarůžkama, cibulí a zelím. Nebylo to tak špatné jak to zní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března před 14 minutami, Lynx12 napsal: Sorry, ale musím. Ty jsi vůl! Jedině BEZ ČEPIČKY!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března (upraveno) před 10 hodinami, Vorel napsal: Úplně všechno Dokonce už i moje žena pochopila, že mi ananas na pizzu fakt nesmí Před časem jsem zkoušel pizzu s tvarůžkama, cibulí a zelím. Nebylo to tak špatné jak to zní To máš od Babicy? Asi ne ,ten by to ještě podával na bramboráku. Upraveno 8. března uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. března Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března před 9 hodinami, Honza.manta napsal: Sorry, ale musím. Ty jsi vůl! Jedině BEZ ČEPIČKY!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března před 8 hodinami, Conrad napsal: To máš od Babicy? Asi ne ,ten by to ještě podával na bramboráku. Nee Natrefil jsem na to v jedné zdejší pizzerii, tak jsem to z hecu zkusil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března před 3 hodinami, Vorel napsal: Nee Natrefil jsem na to v jedné zdejší pizzerii, tak jsem to z hecu zkusil Pro fajnšmekry doporučuju "chacharova pizza" k pivu to je ok, ale je třeba to brát s rezervou jako místní špecifikum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Jednou jsem dostal na pizze sterilovanej hrášek. True or false? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se