Bert Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami No to je přece jasné. Prof. Fiala počítá s tímto: https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-v-hamburku-znovu-zadalo-pres-dva-tisice-islamistu-vznik-chalifatu-40471378 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 7 hodinami 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou (upraveno) nic, ruším, nikdy jsem tu nebyl... Upraveno před 1 hodinou uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Jako ze by jim cpaly rukavice na nohy? ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou No počítal jsem to dvak......................................joooooooo, vole jsem debil!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno před 45 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 45 minutami Běž si to napsat do pamětihodností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno před 40 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 40 minutami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se