Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 12,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

image.png.0acc0d8479234b8e865d1ac8b060a5bc.png
 Dneska přišla do krámu tlustá ženská a že prej chce něco, v čem by se cítila pohodlně. Já jí říkám: 'Zkuste rakev.'

• Like 1
  • Díky 1
  • Haha 2
Odesláno

Ja myslim,ze prvni utece kun vpravo, moskvic (nebo co to je) v panice naboura do žebřiňáku z boku a pak to celé převálcuje ten tank 🙂

• Haha 1
Odesláno
před 34 minutami, odjinud napsal:

Ja myslim,ze prvni utece kun vpravo, moskvic (nebo co to je) v panice naboura do žebřiňáku z boku a pak to celé převálcuje ten tank 🙂

kůň co táhne žebřiňák pronásleduje klisnu v říji už od rána, dědek ztratil kontrolu nad vozidlem. Musí čekat až se jeden z nich unaví. T-54 je součástí vojenské kolony, kterou Moskvič začal předjíždět jako celek, oklikou, přes Bělorusko. 

• Haha 1
Odesláno

Potká Roubíček Kohna, kdy Roubíčkovi je podezřelé, že se dřív vídali často a v poslední době se Kohn Roubíčkovi vyhýbal.
- Roubíček povídá: "Jsou zdrávi, Kohn, je všechno v pořádku? Zdá se mi, že se mi vyhýbají..."
- „Zdravim jich, Kohn. A jak jich tak vidim, musim jim něco říct. Tuhle jak byli u nás na návštěvě se svojí paní, ztratily se nám dva stříbrný příbory.“
- „No, co si to vo mě myslej Roubíček, že já poctivej vobchodník jim budu krást stříbrný příbory?!“
- „Nerozčilujou se, Kohn, vono teda jsme je druhej den našli zapadlý v příborníku. Ale, to chápou, stín podezření zůstal...“

• Haha 9
  • Dát hlas 1
Odesláno

Dva mladí milenci zahynou při autonehodě. Přijdou do nebe, kde je přivítá svatý Petr. Zeptají se ho, zda se mohou v nebi vzít, když to nestihli za života. Petr se zamyslí a řekne jim, ať počkají. Po třech dnech se vrátí a oznámí: ‚Ano, je to možné.‘

‚A svatý Petře, věčnost je strašně dlouhá doba... Co když se jednou budeme chtít rozvést? Je to možné?‘

Svatý Petr zalapá po dechu a spustí: ‚Tři dny jsem tady hledal kněze! Víte, jak dlouho by trvalo, než bych tu našel právníka?!‘

• Like 2
  • Haha 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...