Hector_24 Odesláno čtvrtek v 07:33 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:33 Musím to tady zopakovat, protože si myslím, že tenhle vtip "UR ANUS" minule byl nedoceněn 4
FantasticFabio Odesláno čtvrtek v 19:21 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:21 před 55 minutami, Gustaf napsal: Tyvle.... manželce je dneska 44 Tak jí přejem fšechno nejlepší a ať ti koupí pořádnej dárek! Když má ty narozeniny….tak by měla rozdávat radost! Ať to stojí , co to stojí 1
FantasticFabio Odesláno čtvrtek v 19:22 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:22 Právě teď, FantasticFabio napsal: Tak jí přejem fšechno nejlepší a ať ti koupí pořádnej dárek! Když má ty narozeniny….tak by měla rozdávat radost! Ať to stojí , co to stojí Jestli tys to nemyslel jinak 2
Lucky Lucaso Odesláno čtvrtek v 19:32 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:32 A to by me zajimalo jak ty sis myslel,ze on to myslel 4
eloga Odesláno čtvrtek v 20:28 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:28 Staňurovo vejce - A pak že se mají důchodci špatně když může házet drahými vejci. 2
FantasticFabio Odesláno čtvrtek v 21:08 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 21:08 Před hodinou, Lucky Lucaso napsal: A to by me zajimalo jak ty sis myslel,ze on to myslel Já sem si myslel, že on si myslel, aby sme si my mysleli , že když její 44 , že to má ještě dobrý , protože kdyby jí bylo 45 , tak už by to mohlo bejt dost jako to….. kulatý výročí a to všechno vokolo toho , a vono to mělo bejt asi spojený s tou rybou…. Asi dostane k narozeninám rybu…. Si myslim já! Myslím si že jí to moc nepotěší …. Dvě věci smrdí jako ryba , jedna z toho je ryba…. 3
Tobi Odesláno včera v 04:27 Nahlásit Odesláno včera v 04:27 před 8 hodinami, Lucky Lucaso napsal: A to by me zajimalo jak ty sis myslel,ze on to myslel Já nedělal, vona dělala, co jsem měl dělat. 2
spineshank Odesláno včera v 08:53 Nahlásit Odesláno včera v 08:53 před 14 hodinami, Gustaf napsal: Tyvle.... manželce je dneska 44 tak doufám že si jí to aspoň ukázal 3
YPO Odesláno včera v 10:58 Nahlásit Odesláno včera v 10:58 (upraveno) A přišel jsem na to, jak využít „svůj koníček“, abych od vás dostal peníze! Natočil jsem video, jak masturbujete. Toto video má oddělenou obrazovku, kde vás lze snadno rozpoznat; také je jasně vidět, jaký druh videa preferujete. No, nejsem na to hrdý, ale potřebuji peníze, abych přežil. Dohodněme se. Zaplatíte mi tolik, kolik vás požádám. nevím jestli to je do humoru, ale já se pokaždé opravdu nasměju nejsem na to hrdý, ale potřebuji peníze Upraveno včera v 10:58 uživatelem YPO 1
Kairos Odesláno včera v 11:14 Nahlásit Odesláno včera v 11:14 před 15 minutami, YPO napsal: A přišel jsem na to, jak využít „svůj koníček“, abych od vás dostal peníze! Natočil jsem video, jak masturbujete. Toto video má oddělenou obrazovku, kde vás lze snadno rozpoznat; také je jasně vidět, jaký druh videa preferujete. No, nejsem na to hrdý, ale potřebuji peníze, abych přežil. Dohodněme se. Zaplatíte mi tolik, kolik vás požádám. nevím jestli to je do humoru, ale já se pokaždé opravdu nasměju nejsem na to hrdý, ale potřebuji peníze Koliks platils? 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se