Xenomorfus Odesláno čtvrtek v 20:41 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:41 před 41 minutami, Bert napsal: Šedivá je teorie, zelený je strom života. Chalkers to píší ručně, takže pokud tam 3 šipky fakt nasypeš, tak rozhodně po každé šipce, než odhodíš další, zůstatek nevidíš. Ale vono je to ještě veselejší. Jsou zkrátka dány sestavy. jak které číslo shazovat, rozuměj jít z něj k nule. Právě si vymyslím příklad. Máš do konce 42, a v ruce tři šipky. Máš rád double 19, protože je dole. Hodíš tedy 4, jsi na double 19. Bohužel, hodil jsi jen 19, takže jsi v píči, protože double 9,5 není. Z toho plyne poučení: znej sestavy z paměti, a nauč se double16,8,4,2,1 .... Jo, a 16 a 8 jsou vedle sebe, takže to je dost příjemný takto shazovat Jo, a trochu se pochlubím. Člen Chronomagu @Josef01 mne viděl, jak jsem přišel do klubu, vzal do ruky erární šipky, a hodil 180. Ruku na srdce: stalo se to, a já raději nepokračoval Skoda. Treba bys dal "devitku" ;-). Nebo alespon "big fish" ;-). Jinak taky koukam
ouskavl Odesláno pátek v 09:34 Nahlásit Odesláno pátek v 09:34 Sice je to vtip proti nám, ale dobrej 2 6
klobadysek Odesláno pátek v 11:12 Nahlásit Odesláno pátek v 11:12 Marně hledám ten humor, něco mi uniká? 2 1
ABCDE Odesláno pátek v 13:23 Nahlásit Odesláno pátek v 13:23 být to Steinhart, tak bych to ještě chápal
FantasticFabio Odesláno pátek v 15:12 Nahlásit Odesláno pátek v 15:12 před 3 hodinami, klobadysek napsal: Marně hledám ten humor, něco mi uniká? Zkusíme ještě počkat …. Tohle bude asi první dějství ….. nebo předehra, nebo tak ……
Xenomorfus Odesláno pátek v 15:32 Nahlásit Odesláno pátek v 15:32 Tak nevim, zda humor, ale napadla mne vazba - Longines Porter a Dyson ...
McStinger Odesláno pátek v 19:53 Nahlásit Odesláno pátek v 19:53 před 10 hodinami, ouskavl napsal: Sice je to vtip proti nám, ale dobrej Mi pripomenulo, ako sú v posteli sadista s masochistom. Masochista: "Bi ma..." Sadista: "Nebudem!" 1
FantasticFabio Odesláno sobota v 11:40 Nahlásit Odesláno sobota v 11:40 před 34 minutami, Milan156 napsal: Také přidám jeden vánoční Tak snad k tomu dostali i pistolky na antiperle
Stuky Odesláno sobota v 12:41 Nahlásit Odesláno sobota v 12:41 (upraveno) Upraveno sobota v 12:52 uživatelem Stuky 1
maama Odesláno sobota v 18:11 Nahlásit Odesláno sobota v 18:11 @Milan156 @Stuky diky, to je paradni serie:) A tohle by se mohlo jednomu clenovi libit 2
FantasticFabio Odesláno sobota v 21:23 Nahlásit Odesláno sobota v 21:23 před 58 minutami, spineshank napsal: Jedním tahem ? 2
Milan156 Odesláno sobota v 22:24 Nahlásit Odesláno sobota v 22:24 Před hodinou, FantasticFabio napsal: Jedním tahem ? Je nutné to dál rozmazávat? 16
odjinud Odesláno neděle v 10:42 Nahlásit Odesláno neděle v 10:42 Vánoce jsou za dvermi, je čas na příslušná opatření 6
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se