Vir Odesláno neděle v 18:52 Nahlásit Odesláno neděle v 18:52 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 11 1
Jarosla.v Odesláno pondělí v 08:20 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:20 Toho mistra jsem viděl jak říká: “Nikdy nepoužívejte záchod co vidíte ve snu!! Je to chyták!” 5
financ Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
zceyee Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Odesláno před 20 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
warann Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Odesláno před 14 hodinami V 10. 9. 2026 v 20:35, Jocker napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
moco Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Zdenek1307 Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami před 44 minutami, moco napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jmenuji se Zdeněk a mám Samsung. Co teď? 1
Sarka Farka Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami před 20 minutami, Zdenek1307 napsal: Jmenuji se Zdeněk a mám Samsung. Co teď? osetri si zraneni, objednej se k zubari a zmen heslo .) 2
Kupa54 Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami před 24 minutami, Zdenek1307 napsal: Jmenuji se Zdeněk a mám Samsung. Co teď? Však víš....(potom pošli selfie) 1
Zdenek1307 Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Já mám asi velkou výhodu... moje drahá zná heslo 1 1
moco Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami před 2 hodinami, Zdenek1307 napsal: Já mám asi velkou výhodu... moje drahá zná heslo Jasně, hlavní je, aby nevěděla, že máš ještě dva další telefony. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se