Americkej Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Přesně, čeká na 2:47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Parkovací čáry můžou stresovat, radši tam ani nezajíždět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 před 40 minutami, Lynx12 napsal: Na razítku Uherské Hradiště. Tam už určitě je láhev vína v povinné výbavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 activist teacher ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 před 3 hodinami, Lynx12 napsal: To mi připomnělo, jak jsem si jednou užíval cestu domů a pustil si rádio na "plné kule" ... při refrénu najednou takovej divnej zvuk, ... opakoval se a já si říkal, že jsem asi tou hlasitostí urval závěs reproduktoru... nakonec se ukázalo, že junior nechal pod sedačkou odhozený Čtyřlístek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 před 21 hodinami, rmx napsal: Parkovací čáry můžou stresovat, radši tam ani nezajíždět. A nebo se dá taky do podélného parkování zaparkovat příčně to auto v tu chvíli opravdu nevyjíždělo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 To už je skoro na založení vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Výzva přijata... dnes ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Ještě jeden, sice bez aut, ale zapotil jsem se, než jsem pochopil, že to nemám šanci pochopit a zaparkoval jsem jinde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unimatic_fan Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 před 18 minutami, dykmore napsal: Ještě jeden, sice bez aut, ale zapotil jsem se, než jsem pochopil, že to nemám šanci pochopit a zaparkoval jsem jinde.. To je Poruba, Nerudovo náměstí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Bingo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 před 4 hodinami, dykmore napsal: Ještě jeden, sice bez aut, ale zapotil jsem se, než jsem pochopil, že to nemám šanci pochopit a zaparkoval jsem jinde.. Tohle jsou případy kdy volim ty šikmý čáry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 No ten je ale krásně nekorektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Pohled uživatele: Vypnul se mi počítač. Volám "ajťáka". Po mnoha urgencích přichází, těžce vzdychne, něco si mumlá pod nos, asi 10krát se otáčí na mé židli, kopne do počítače a ten se zapíná. Znovu si těžce povzdychne, stále mumlá a bez pozdravu odchází. Je to prostě namyšlený blb. Pohled správce IT: Zavolali mě k uživateli. Ten idiot si myslí, že jsem tu snad jen kvůli němu. Zjišťuji, že se pořád točil na židli, až se mu na ni namotal kabel ze zásuvky. Tiše nadávám, odmotávám kabel, odkopávám ho co nejdál pod stůl, aby to zase nenamotal, zapínám ho a on čumí jako když nadloube volovi. Je to prostě blb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Před hodinou, VS napsal: Pohled uživatele: Vypnul se mi počítač. Volám "ajťáka". Po mnoha urgencích přichází, těžce vzdychne, něco si mumlá pod nos, asi 10krát se otáčí na mé židli, kopne do počítače a ten se zapíná. Znovu si těžce povzdychne, stále mumlá a bez pozdravu odchází. Je to prostě namyšlený blb. Pohled správce IT: Zavolali mě k uživateli. Ten idiot si myslí, že jsem tu snad jen kvůli němu. Zjišťuji, že se pořád točil na židli, až se mu na ni namotal kabel ze zásuvky. Tiše nadávám, odmotávám kabel, odkopávám ho co nejdál pod stůl, aby to zase nenamotal, zapínám ho a on čumí jako když nadloube volovi. Je to prostě blb. Skoro som si cvrkol do gati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se