Vit Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Pravda o menstruaci: Žena celý měsíc pije chlapovi krev, až ji nemá kam dávat. 7 2
Klotzman Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Tohle na mě juklo v souvislosti s novou knihou Dana Browna... 5
Waya03 Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února @Duke650 tvl to je Moje chvilka POHODY jako prase Jakej kripl si může takovejhle plátek koupit?
Altrigo Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Baby si prečtou, jak jsou na tom jiný baby ješté hůř a na chvilku pocítěj náznak pohody, nez je ten jejich zase něčím nasere. Co je tu k nepochopení? 1 1 1
Jehlan Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února V 2. 2. 2025 v 17:03, Altrigo napsal: Baby si prečtou, jak jsou na tom jiný baby ješté hůř a na chvilku pocítěj náznak pohody, nez je ten jejich zase něčím nasere. Co je tu k nepochopení? Rozšířit ...a ta fronta lačných důchodců, když se vyvěšují na smuteční vývěsku nová parte.
warann Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února (upraveno) V 2. 2. 2025 v 15:18, Waya03 napsal: @Duke650 tvl to je Moje chvilka POHODY jako prase Jakej kripl si může takovejhle plátek koupit? Rozšířit No jo, když ještě byla Vlasta, to byly časy ;-). Prijde cikanka do trafiky a povida: "Nemate Vlastu?" "Ne," odpovida trafikantka, "Vlastu uz nemam, ale vemte si Zivot." Na to cikanka rozzlobene: "Ty si vem zivot, ty dylino !!!" Upraveno 2. února uživatelem warann 1
Conrad Odesláno 4. února Nahlásit Odesláno 4. února (upraveno) V 2. 2. 2025 v 19:44, tikzot napsal: Rozšířit Táta kdysi dělal u velké soukromé stavební firmy, jednou ho zastavil šéf pan inženýr Burián a řekl mu. Víte pane kolego kdykoliv jdu na hajzlík je tam obsazeno. Já vím, že se tam střídají, ale v důsledku platím jednoho inženýra jen za sraní. Upraveno 4. února uživatelem Conrad 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se